Deplasmanda Denizlispor'u 4-1 yenen Galatasaray, Beşiktaş'ın 2-1 kaybettiği haftada 3 puanı alarak rakibiyle puanını eşitledi. Şampiyonluk düğümü son hafta çözülecek.

Lider Beşiktaş, konuk ettiği Fatih Karagümrük'e 2-1 yenilerek üstünlük yolunda ağır bere aldı. Davetli takım maçı 10 birey tamamladı. Galatasaray'ın Denizlispor'u 4-1 yenmesiyle zirvede puanlar eşitledi.

81 puanda kalan Beşiktaş, averajla liderliğini sürdürdü. Fatih Karagümrük ise puanını 60'a çıkardı.

Galatasaray'ın deplasmanda Yukatel Denizlispor'u 4-1 yenmesiyle zirvede puanlar eşitledi.

Fenerbahçe fırsat tepti

Süper Lig'in 41. haftasında Fenerbahçe, sahasında Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu ve üstünlük yolunda büyük bir avantajı kaçırdı.

Fenerbahçe bu sonuçla Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük'e yenildiği haftada liderlik için büyük bir fırsatı kaçırdı ve 79 puanla 3. sıraya geriledi.  

Demir Grup Sivasspor ise bu galibiyetle puanını 62'ye çıkardı. 

Galatasaray zirveye ortak oldu

Galatasaray deplasmanda Denizlispor'u 4-1 yendi. Sarı-kırmızılılar, irtifa yarışındaki rakiplerinin kaybetmesiyle lider Beşiktaş'ı yakaladı ve averajla 2. sıraya yükseldi.

Denizli Atatük Stadyumu'nda oynanan rastlama sarı-kırmızılıların 4-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Galatasaray'a galibiyeti getiren goller Halil Dervişoğlu (22'), Ryan Babel (35'-pen.) ve Mohamed'den (86'pen.-89') geldi.

Son haftada lider Beşiktaş Göztepe'ye konuk olacak, Galatasaray ise Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Besiktas-ve-Fenerbahce-kaybetti-Galatasaray-zirveye-ortak-oldu/250270