Beyoğlu Fatih Sultan Caddesi 125 numarada bulunan bir işyerinin çatısında saat 8.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede yayılan alevler binanın tüm çatısını kapladı. Bu sırada işyerinde bulunan küçük tüpün patlamasıyla alevler bitişik binaya da sıçradı. İşyerinin çatısı ve bitişik binanın yan tarafı yangının büyümesiyle alev alev yandı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine Beyoğlu, Şişli ve Fatih itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın yaklaşık bir saatlik çalışmasın sonunda söndürüldü. Cadde üzerinde toplanan bazı vatandaşlar yangını cep telefonu ile görüntülerken, bazıları ise itfaiye ekiplerinin çalışmalarını izledi.
Küçük tüp patlamış
Yangın çıktığını görerek itfaiyeye haber veren esnaf Yılmaz Yatsı "İşyerinden dumanların yükseldiğini görünce hemen itfaiye ekiplerine haber verdim. İtfaiye kısa sürede geldi ancak alevler çatıyı sardı. İçeriden patlama sesi geldi. Küçük tüp patlamış. Patlamanın etkisiyle alevler arttı. İçeride kimse yoktu" dedi.
Olayda ölen ya da yaralanan olmazken yangının çıktığı işyeri kullanılmaz hale geldi. Bitişik binada ise, maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.