Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukları Bilal Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın ortakları ile birlikte 2009’da kurduğu “Zirve Izgara”, bir zaman önce İstanbul Fatih’te “Dere Saati” ve “Waffle Saati” adıyla dükkan açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukları Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Bilal Erdoğan’ın ortağı olduğu ve 2009 yılında kurulan “Boy Izgara” isimli şirket, İstanbul Fatih’te dükkan açmıştı.

Fatih ilçesinin en hareketli caddelerinden biri olan Fevzipaşa’da yer alan binada daha önce kahve satışı gerçekleşirken, bir zaman önce de waffle ve dondurma satışı yapılmaya başlandı.

İşletmenin ayrıca kapalı ayrıca de açık alanı bulunuyor. Dıştan bakan bölümde dondurma satışı, giriş bölümünde ise waffle satışı yapılıyor. Dükkanın içindeki bölümde ise şirketin patentini 2019’da aldığı “Çay Saati” markası ile sıcak ve soğuk içeceklerin yanına yiyecek servisi de veriliyor.

ORTAK OLDUKLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

ANKA'dan Bora Erdin'in haberine göre, “Çay Saati” markası ile Nisan 2019’da da İstanbul Havaalanı’nda bir dükkan açılmıştı. “Çay Saati” adı ile hizmet veren meslek yerinin, “Akıncı Restoran” adlı şirkete ait olduğu; bu şirketin ortaklarının da Bilal Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar ile Boy Izgara şirketinde karşilikli olduğu ortaya çıkmıştı.

“Çay Saati” markasına ilişkin devlete ait kayıtlarda bulunan adres ile Fevzipaşa Caddesi’ndeki dükkanın adresi benzer. Dükkandan yapılan alışveriş karşılığında bahşedilen ve “Boy Izgara” namına kesilen fişte de benzer adres yazıyor. Dükkanın girişine keza “Nehir Saati” keza de “Waffle Saati” yazılı tabelaların asıldığı görülüyor.

SU 2,5 TL, WAFFLE 26,75 TL’DEN SATILIYOR

Dükkanda, waffle 26,75 TL’den başlıyor ve bu fiyat istenen ilave malzemelere göre artıyor. Şirket, yarım litrelik pet şişe suyu ise 2,5 TL’den satıyor. Menüde yer alan beyaz peynirli sandviç 16, mozaik pasta 18, bir dilim pasta ise 20 TL’den satılıyor.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Bilal-Erdogan-ve-Sumeyye-Erdogan-Bayraktar-in-yeni-markasi/253237