Gündeme damga vuran Bill Gates ve Melinda Gates'in boşanma kararı sonrasında ABD basınından yeni bir iddia ortaya atıldı.

Boşanma kararı aldıklaırnı duyuran Melinda Gates ve Bill Gates çiftinin boşanma süreciyle ilgili yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor.

Wall Street Journal, Melinda Gates’in 2019 yılından beri ayrı şirketlerden boşanma avukatlarıyla bağlantı halinde olduğunu yazdı.

Haberde, Melinda Gates’in özellikle cinsel hücum suçlarından hüküm giyen Jeffrey Epstein ile Bill Gates’in görüşmesinden nedeniyle hastalık duyduğu aktarıldı.

Bill Gates’in Epstein’ın evinde kaldığının fotoğrafını yayınlayan basın, Gates’in açıklamalarına yer verdi: Ben onunla ne süre toplantılara gitsem hep erkekler vardı. Onunla hiçbir partiye gitmedim. Ve o benim takviye kuruluşuma hiç para vermedi. Onun etrafındakiler bana ‘Hey, eğer sağlık ve yardım işleri için para toplamak istiyorsan, zengin insanları tanıyor’ demişti

Bill Gates ile Melinda Gates’in boşanmasının perde peşinde Gates’in eski aşkı Ann Winblad’ın olabileceği iddia edilmişti.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Bill-ve-Melinda-Gates-in-bosanma-kararinda-Jeffrey-Epstein-ayrintisi/250205