Bolu'da PKK'ya ait olduğu düşünülen aracın plaka tespitte yakalanması sonucu polis alarma geçti. Ancak aracın Muş'ta sahibinden zorla alınıp sonra geri verildiğinin anlaşılması üzerine araç ve sahibi serbest bırakıldı.

UZUN NAMLULU SİLAHLARLA ÖNLEM ALINDI
Uzun namlulu silahlı ve çelik yelekli polisler de Gölyüzü Kavşağı’nda aracı durdurmak için güvenlik önlemi aldı. Aracı durduran polisler sürücüyü indirip otomobile yaslayarak üst araması yaptılar. Otomobilde bulunan sürücünün 12 yaşındaki oğlu da büyük korku yaşadı.
PKK'LILAR 2 AY ÖNCE ZORLA ALMIŞ
Yapılan incelemede aracın, Muş’ta 2 ay önce PKK terör örgütü tarafından araç sahibinden zorla alındığı, daha sonra emniyet güçleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildiği anlaşıldı.
PKK TEHDİTLERİ NEDENİYLE MUŞ'TAN AYRILDIM
 Terör örgütü PKK’dan aldığı tehditler nedeniyle isminin açıklanmasını istemeyen sürücü, örgüt nedeniyle Muş’u terk ederek İstanbul’a yerleşmek zorunda kaldığını belirterek, "Plakanın hala terör örgütünün kullandığı plakalar listesinde bulunduğunu biliyorum. Daha önce de iki kez polis tarafından bu nedenle durduruldum. Muş’a plakayı değiştirmek için gidiyorum. Artık ben de bıktım" dedi. Araç sürücüsü işlemlerinin ardından tutanak tutulduktan sonra gönderildi.