Büyük Saksı Modeleri

Bulunduğunuz ortamın görsel açıdan daha hoş olmasını sağlamanın en iyi yollarından biri bu ortamın en uygun bitki ve saksıyı seçip yerleştirmektir. Bir çok ortamda kullanılan büyük saksılar alırken de çok dikkat etmek gerekir. Kalitesiz ve ağır saksılardan kaçınılmalıdır. Dekoratif büyük boy saksı modelleri üretirken, smart saksı kaliteli hammadde ve kaliteli işçilikle birlikte ortaya çıkan saksı modelleri, göz kamaştırıcı dayanıklı ve sağlıklı olarak size önemli kolaylıklar sağlar.

Dış Mekan Büyük Boy Saksı Özellikleri

Estetik ve kaliteli ürüne önem veren smart saksı, üretmiş olduğu saksı modelleri ile bunu net bir çerçevede göstermiştir. Bir çok kurum ve kişi almış olduğu dış mekan büyük saksı nedeni ile sorun yaşamaktadır. Güneş ışınlarına karşı dirençli olmaması sebebi ile rengi solmakta ve şekli bozulmaktadır. Kullanmış olduğumuz hammadde polietilen sayesinde yollarca bozulmadan kalmaktadır. Beton saksı larda olduğu gibi dökülme, çatlama, renk solması ve ağırlık gibi sorularla karşılaşılmamaktadır. Fiber saksı lar gibide pullanma, çatlama ve dış faktörlerden etkilenmez.

Dış Mekan Büyük Boy Saksı Fiyatları

Dış mekan büyük boy saksı modelleri firmamız tarafından üretilmekte ve uzun yıllar yeni kalmaktadır. 

Çok geniş kullanım alanlarına sahip ve dekoratif saksı modelleri dir. Otel, Cafe, restoran, villa, düğün salonu, bahçe, hastane ve bunun gibi dış ve iç mekanlarda kullanılmaktadır. Toptan ve parekende fiyatlar için fiyat alın. Fiyatları boy model olarak değişiklik göstermektedir.

Büyük Saksı Modeleri ni nerde kullanırım?

Bir mekana daha canlı, doğal ve dinlendirici bir görünüm katmak için bitki kullanımı ideal bir seçimdir. İç mekan veya dış mekan fark etmeksizin, alanın diğer özelliklerine uygun bitki seçimleri yapabilirsiniz. Doğru bitki seçiminin yanı sıra, saksı seçimi de tasarım açısından oldukça önemlidir. Bu nedenle dekoratif büyük boy saksı imalatçıları kullanıcıların tasarım ihtiyaçlarına yönelik dekoratif büyük boy saksılar üretmektedir. Sitemiz üzerinden farklı model, boyut ve renklere sahip kaliteli ve  dekoratif büyük boy saksı ürünlerine sahip olabilirsiniz. Boyut olarak daha büyük saksı modellerinin yanı sıra, küçük plastik saksı modelleri de bulunmaktadır. Bunun yanı sıra renk olarak beyaz büyük boy saksı ürünlerinin yanında antrasit gri yeşil sarı ve bakır gibi renkli büyük saksı çeşitleri de mevcuttur.

Büyük saksı modelleri özelikleri?

Çeşit çeşit büyük saksı modeleri görselleri ve temel özellikleri ile birlikte incelemeye başlayabilirsiniz. Ardından kullanmayı planladığınız bitkinin türü ve boyutlarına göre büyük saksı tercihinizi yapabilirsiniz. Örneğin farklı özellik ve boyutlara sahip büyük bonsai saksısı veya büyük zeytin ağcı saksısı gibi ürünleri tercih edebilirsiniz. Daha sonra çok kolay bir şekilde siparişinizi oluşturarak ödeme işlemlerini de hiç vakit kaybetmeden tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz tamamlandıktan ve banka onayı alındıktan sonra kısa bir süre içerisinde ürünlerinizi adresinize teslim edilmek üzere kargoya teslim ediyoruz. Sonrasında sizlere yalnızca sitemiz üzerinden satın almış olduğunuz dekoratif büyük saksı seçenekleri ile aklınızdaki tasarımları oluşturmak kalıyor. Şimdi beğenilerinize en uygun büyük saksı modellerini seçip siparişinizi hızlıca oluşturabilirsiniz