Günümüzün ofisleri farklı renkler, minimal ve doğal tasarımlarla düzenleniyor. Ofis çalışanlarına kreatif bir ortam sağlamayı hedefleyen bu yaklaşım, ofis aksesuarlarına da yansıyor. Farklı ve ilgi çekici materyallerden üretilen masaüstü düzenleyiciler, masaüstü kalemlik ve masaüstü organizer modelleri, ortama doğanın saflığını getiriyor. Özellikle betondan üretilen özgün aksesuar tasarımları, birçok ofisin yeni trendi olmaya hazırlanıyor! 
Sınırları Kaldıran Detaylar
Ofis dekorasyonunda standart kalıpların dışına çıkan beton ürünler, özellikle sık kullandığınız eşyaları en güzel şekilde bir arada tutmanıza yardımcı oluyor. Beton materyal, farkını ortama kattığı abartısız doğallıktan alıyor. Özellikle büyük saksıların, bitkilerin kullanıldığı, minimal ofislere, gri rengi ile mükemmel eşlik ediyor. Beyaz ve siyah ofis eşyalarına kusursuz bir şekilde uyum sağladığı gibi; renkli ofisler için harika bir dengeleyici oluyor. Tarihin en eski ve en iyi korunmuş yazılı kanunlarından biri olan Hammurabi Kanunlarından esinlenen ürünlerin aynı zamanda bir de amacı var: Dünyadan aldığı güzellikleri yine dünyaya sunmak... Böylece doğadaki tüm maddelerin saflığını, huzurunu ve dinginliğini yanı başınıza getiriyor. Birbiri ile uyumlu masaüstü düzenleyicileri, organize ve kalemlik modelleri sayesinde bütünlüklü ve farklı bir çalışma ortamı sunuyor.
Uyumlu Bir Sadelik 
Karmaşık desenlerden uzak, yalın ve doğal olan beton aksesuarlar, aynı zamanda oldukça da uyumlu birer detay olarak ofislerde yer alıyor. Hangi sektörde olursa olsun her ofis kendi dinamiklerine uyumlu, değişime açık ve yeni tasarımların peşinde koşuyor. Beton aksesuarlar, tüm dekoratif tarzlara uyum sağlayarak, modern ofislerin yeni trendi hâline geliyor. Hem bireysel çalışma masalarında hem de ortak çalışma alanlarında kullanılabilen beton organizerler, sadece sizi değil, takımınızı da düşünüyor. Beton saksı, bardak altlığı ve tablolarla tamamlandığında ise ofisinizin her köşesine farklı bir hava katıyor. Özellikle beton ofis aksesuarlarınızın yanına koyabileceğiniz, küçük beton saksılar ise çalışma ortamınıza dengeli ve rahatlatıcı bir enerji getiriyor.  
Doğadan İlham Alan Ofisler
Bubigo, "betonlaşan kalpler değil, dekorasyon olsun" mottosuyla ofislere doğanın dokunuşunu getiriyor. Betondan üretilen masaüstü düzenleyiciler, kalemlik ve organizerler ile sadeliği doğallıkla buluşturuyor. Ofis aksesuarlarında kullanılan kum, çimento, ağaç mantarı gibi malzemelerin hepsinde doğallığa öncelik veriyor. Tamamen kendi atölyemizde üretilen el yapımı ürünler sayesinde, çalışma ortamları yepyeni bir aura kazanıyor ve her detayıyla ilham veriyor! Eğer siz de çalışma alanınızda doğallığı tercih ediyorsanız beton ürünlerin sade şıklığından faydalanabilir hemen el yapımı beton ofis dekorasyon ürünlerimizden sipariş verebilirsiniz!