AK Parti ’li Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ’nun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu karşısındaki resmine, CHP tepki gösterdi.

"ÇIKAR EMELLİ YAPILAN POLİTİKANIN İBRETLİK FOTOĞRAFI"

Oda Tv'nin haberine göre, CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat, Şahinbey belediye başkanının böyle bir gidişata düşmesinin şeref kırıcı olduğunu ifade ederek, “Çıkar emelli yapılan politikanın insanları ne hale getirdiğinin göstergesi için bir ibretlik fotoğraf. Diz çökme, el pençe divan pozu Gaziantep politikasına hiç yakışmadı. Türkiye ’de politikanın kirlenmişliğinin en büyük göstergesi” dedi.

2

CHP Şahinbey İlçe Başkanı Uğur Özpolat ’ın söylemesinin tamamı şöyle:

“Türkiye ’de politikanın kirlenmişliğinin en büyük göstergesi. Çıkar emelli yapılan politikanın insanları ne hale getirdiğinin göstergesi bir ibretlik fotoğraf. Bakınca insanlığınızdan utanırsınız. Efora tapmanın ne demek olduğunu görürsünüz. Eldeki eforu kayıp etmemek için size o eforu verene ne kadar alçalacak tutumlarda bulunursunuz. İşte bu fotoğraf ülkeyi idareyenlerin ahlaki ve ruh halini anlatan sarih bir fotoğraftır. Şahinbey Belediye Başkanı elindeki eforu kaybetmeme mücadelesi içerisinde nelere sabrediyor. Hem insanlığa hem de inançlarımıza, inandıklarına ters sırf eforu kaybetmemek için bu kadar eğilmek, gerisini siz düşünün. Gaziantepli seçmenlere sesleniyorum. Reylerinizle seçtiğiniz belediye başkanının düştüğü gidişata iyi bakın. Bu birey sizleri temsil ediyor. Sizin isminize biat ediyor boyun eğiyor. Anadolu insanına yakışmayacak dik duruştan öte sizleri düşünmekten öte makam ve mevkisini bundan sonraki politik ve parasal ikbalini düşünüyor. Bunları da yaparken sizlerden aldığı reylerle sizden aldığı dayanakla yapıyor. Başka Bir Deyişle sizleri kullanıyor. Kendi ikbali için sizlerin düşüncelerini sömürüyor. Sonra ne oluyor ne kadar eğilmişsen o kadar methiye alıyorsun. Tebrik ediliyorsun. Hz. Ali ’nin dediği gibi ‘Haksızlık karşısında eğilme. Eğilirsen hem hakkını hem iftiharını kaybedersin. ’ Şimdi doğru yapma zamanı eforun karşısında eğilenlerle beraber olanlarla değil. Ezilenlerle beraber olma zamanı…"