1 Aralık 2015'te Varsak'ın ormanlık alanında, bir su kuyusu içinde çürümeye başlamış bir erkek cesedi bulundu. DNA testi sonucu cesedin 9 Temmuz 2015 akşamı kaybolan Salih Güler’e ait olduğu anlaşıldı. Yapılan soruşturmada Salih Güler’in ortadan kaybolduğu gün Varsak yolu üzerinde kurulan perşembe pazarında Ali Tosun tarafından dövüldüğü, akşam saatlerinde de evinin önünden alınıp götürüldüğü tespit edildi.

ARKADAŞLARINA BİRA İÇERKEN ANLATMIŞ
İş takipçisi Salih Güler kaybolduktan 3-4 gün sonra ormanlık alana arkadaşları ile bira içmeye giden Ali Tosun’un yanındaki iki kişiyi polis tanık olarak dinledi.

Tanıkların, Ali Tosun’un, Salih Güler’i ormanlık alana götürüp yere yatırdığını, sigara molası vere vere taşla vurduğunu anlattığını söylemesi üzerine Tosun gözaltına alındı. Yapılan araştırmada Ali Tosun’un otomobilinin bagajında Salih Güler’e ait kan izleri tesbit edildi. Cinayet büro amirliğinde susma hakkını kullanan Tosun, savcılıkta ise cinayeti işlemediğini savundu. Cinayeti ormanlık alanda işledikten sonra, cesedi  kahvedeki oğlu Osman ile birlikte aracın bagajına yükleyip Kındıra mevkiindeki kör bir kuyuya attığı iddia edilen Ali Tosun tutuklandı.

200 LİRA İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
Ali Tosun'nun oğlu Osman Tosun mahkemede susma hakkını kullanarak cinayet büro amirliğinde verdiği ifadesinin doğru olduğunu belirtti. Salih Güler’in acılı babası Hüseyin Güler'in düşüncesine göre cinayeti her iki sanığın birlikte işlediği yönünde.

Hüseyin Güler, "Oğlumun 2 çocuğu vardı. 200 lira için çocuğumu öldürdü. 2 çocuğu yetim bıraktı. Benden isteseydi 200 lirayı verirdim" diye konuştu.