Çıyanlar, genel itibariyle insanlar açısından tehlikeli bir yaratık olması nedeniyle evinizin herhangi bir alanında meydana çıkmasının öğrenmesi halinde sizlere zarar verebilir. Çeşitleri zehirli olabilir. Üzerinde bulunmuş olan ayaklarının zehirli bir ok gibi olması nedeniyle insanın vücudunda herhangi bir şekilde temas etmesi halinde ısırıp zehirleme gibi problemlerin meydana gelmesine sebep olabilir.
Özellikle de evde, bahçede küçük çocukların yani da diğer evcil hayvanların bulunması gibi durumlar problemleri daha da tehlikeli hale sokabilir.
Çıyan İlaçlama İstanbul
İstanbul’un herhangi bir semtinde yaşıyor olabilirsiniz. Özellikle de böcek ilaçlama firmamızdan destek isteyen kişilerin firmamız yetkililerine konum atmaları neticesinde çok kısa süre içerisinde profesyonel uzman ekibimiz sizin iş yerleri ya da da evlerinize gelerek bahçede ya da bahsi geçen yaşam alanlarında çıyan vb. gibi parazitlerin yok edilmesi uygulamalarında sizlere yardımcı olacaklardır.
Makalenin başında da belirtildiği gibi çıyan zehirli bir yaratıktır. Zehirlerini avlarına saldırmak ya da kendisini besin olarak diğer düşmanlarına ve diğer yırtıcı yaratıklara karşı korumak amacıyla kullanırlar. Zehri, normal şartlar altında insanın hayatını tehlikeye sokan bir Zehir değildir. Ancak ısırıkları çok can yakabilir.
Çıyan Çeşitleri Nelerdir?
Çeşitleri çok olmakla beraber özellikle ve bilim insanları tarafından yapılan çeşitli araştırmalara göre çıyan çeşitleri temelinde aşağıda sıralanan isimler yer almaktadır.
  • Açık renkli çıyanlar
  • Kızıl çıyanlar
  • Zehirli çıyanlar
  • Dev çöl çıyanları
  • Ev çıyanları
Yukarıda isimleri zikredilen çe yanlardan özellikle de ev çıyanları, isminden de anlaşılacağı gibi insanların hayatlarını kabusa çeviren çeşitli parazit türlerinden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır.
Eğer ki sizler de bu parazitlerden kurtulmak istiyorsanız makalenin başında da anlatıldığı gibi özellikle de firmamız https://asilaclama.com/ ile whatsapp uygulamaları üzerinden ya da oluşturmuş olduğumuz web siteleri üzerinden ya da e-posta adreslerimizden bizimle iletişime geçebilir, profesyonel ekiplerimizin sizlere yönlendirilmesi neticesinde çıyan ya da diğer haşere, böcek ve diğer kemirgen türlerinden çok kısa süre içerisinde kurtulmanıza olanak sağlamaktadır. Sizler de yukarıda sayılan hizmetlerin tamamından ve çok daha fazlasından faydalanmak istiyorsanız hiç vakit kaybetmeden firmamız ile iletişime geçmelisiniz.