VAN'ın Gürpınar İlçesi'nde, zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan jandarma uzman çavuş Özer Salik'in acı haberi Adıyaman'ın Gölbaşı'ndaki yakınlarını yasa boğdu. 2 çocuk babası şehit uzman çavuşun eşinin 8 aylık hamile olduğu ve doğumunu göremediği ortaya çıktı.
Terör örgütü PKK'lılara yönelik operasyona katılan uzman çavuş Özer Salik'in içinde bulunduğu zırhlı araç kaza yaptı. Kazada, uzman çavuş Özer Salik şehit oldu. Salik'in şehit olduğu haberi akşam saatlerinde Gölbaşı Kaymakamı Murat Zadeleroğlu, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve askeri yetkililer tarafından Gölbaşı'nın Aktoprak Köyü'nde yaşayan 8 aylık hamile eşi Emine, çocukları 8 yaşındaki Efe ve 3 yaşındaki Nisanur ile babası Metin ve annesi Elif Salik'e verildi. Şehadet haberini alan uzman çavuş Özer Salik'in gözyaşına boğulan yakınlarından bazıları fenalaştı.
Fenalaşan şehit yakınlarına sağlık ekipleri tarafından ambulansta müdahale edildi. 
Bir ay sonra doğacak çocuğunu göremeden şehit olan uzman çavuş Özer Salik'in ailesinin yaşadığı eve Türk bayrakları asılırken, haberi alan köy sakinleri de Salik ailesine taziyelerini iletmeye başladı.
Şehit uzman çavuş Özer Salik'in cenazesi akşam saatlerinde kente getirilecek ve yarın düzenlenecek törenle toprağa verilecek.