Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Cumhurbaşkanlığı Yerel İdare Siyasetleri Heyeti Aboneliğine Rasim Özdenören, Cumhurbaşkanlığı Yönetimsel İşler Başkanlığı Koruma Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Ramazan Bal, Ticaret Bakan Dayanakçılıklarına Sezai Uçarmak ve Rıza Tuna Turagay atandı.

Adalet Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne Bilal Temel, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına Zeliha Sağlam, Sosyal Güvenlik Müesseseyi SGK Başkanlığı Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğüne Mustafa Özderyol, Kamu Himayeyi, Muhasebe ve Teftiş Standartları Heyeti Aboneliğine Nigar Hülya Çavuşoğlu, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığında TİKA sarih bulunan Başkan Yardımcılığına ise Rahman Nurdun getirildi.

Anadolu Ajansının haberine göre; Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ TEDAŞ Genel Müdürlüğü I. Hukuk Müşaviri İlhan Demirtaş misyondan alınarak bu suretle boşalan I. Hukuk Müşavirliğine Ayşegül Hacıömeroglu Ekiz'in soyması yapıldı.

Ticaret Bakanlığında Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğüne Necmettin Erkan, Ticaret Araştırmaları Genel Müdürlüğüne Aytaç Yenal, Kılavuzluk ve Denetim Başkanlığına ise Cumali Semeğir getirildi. Ayrıca Strateji Geliştirme Başkanı Fatih İslam Karaoğlu misyondan alındı ve bu suretle boşalan Strateji Geliştirme Başkanlığına Devlet Selim Paslı'nın soyması reelleştirildi.

Anadolu Ajansı