Şubat ayında söz kesen Pırıl Çetindoğan ve Gökhan Kokuludağ, çarşamba günü nişan yapacak. 18 Eylül’de nikâh masasına oturmaya hazırlanan çift, öncesinde geleneklere uyarak küçük bir nişan partisi organize ediyor.

Yurtdışındaki arkadaşlarını da nişan için Türkiye’ye çağıran çift, misafirlerini Pırıl Çetindoğan’ın ailesinin sahibi olduğu Pera Palace Hotel’de ağırlayacak. Nişan partisi de yeniden kız tarafının evinde, Demet Sabancı-Cengiz Çetindoğan’ın yalısında yapılacak.

Çiftin evlendikten daha sonra Etiler’deki Maya Residences’da oturacaklarını da öğrendim. Geçen hafta lüks siteden konut bölge Gökhan Kokuludağ, derhal eve mimar sokarak tadilata başladı.

Evi baştan aşağıda bitmiş yaptıracak olan çift, büyük tadilat öncesi komşularına jest yaptı. Ev ev dolaşarak komşularına birer paket çikolata dağıtan ve çoktan gürültü için özür dileyerek anlama isteyen çiftin bu davranışı site sakinleri tarafından takdirle karşılandı.

Mehmet Üstündağ/Kelebek

 

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Demet-Sabanci-Cengiz-Cetindogan-in-kizi-nisanlaniyor/250785