Otomotiv sektöründe yaptığı haberler ve köşe yazılarıyla tanınan gazeteci yazan Levent Çezik, koronavirüsten hayatını kaybetti.

Otomotiv sektöründe yaptığı haberler ve kaleme aldığı köşe yazılarıyla bilinen gazeteci yazan Levent Çezik hayatını kaybettiği açıklandı.

Haberi gazeteci Dinçer Gökçe, sosyal ağ hesabından şu ifadelerle duyurdu: “Gazeteci arkadaşım Levent Çezik’in ölüm haberini aldım az önce. Tarifsiz derecede üzüldüm. Yakından tanıdığım biriydi Levent abi. Çok pak çok gariban biriydi… Yeğeninin virüs bulaştırması sonrası 5-6 gün içinde hayatını kaybetmiş. Geride eşi ve 2 çocuğu kaldı. Fazla yazık oldu.”

“BUGÜN 5. GÜN HALA BABAMIN ODASININ ÖNÜNDEN GEÇEMİYORUM”

2020 yılında babasını kaybeden Çezik, kendi sayfasında şunları yazmıştı:

“47 takvim ömrümde ondan hiç öbür kalmadım… Sağlığını kaybedene değin haftanın bir günü mutlaka baba-oğul, baş başa gezmeye giderdik. Babam, hafta içi gideceği rotaları düşünür, hafta sonu yaklaşırken, gitmek istediği rotaları söyler, ben de o rotada bir aksilik yahut “Hazır Baba” der, sabahtan kahvaltımızı yaptıktan sonra düşerdik yollara. Aylardır boşluktaydım, hafta sonu geldiği halde babam yataktan kalkamadığı için…

Pandeminin üzerine babamın da hastalığı eklenince evden dışarı çıkamaz olmuştum. Çünkü babam ağırlaşmıştı… Gündüzleri eşim ve çocuklarım onun bakımına yetişmeye çalışıyorlardı. Bense, gece nöbetindeydim babamla…

Dolayısıyla gündüz uyuklamak zorunda kalıyordum. Keşke babam yaşasaydı, ona hizmete devam edebilseydim. Fakat son günlerdeki sıkıntısını yaşamasaydı… Az Kalsın bir bebek gibiydi… Sıkıntılıydı, sıkıntısını anlatamıyordu…Ömrümden ömür aldı o durumu…Bir Takım dostlar beni arayıp, “Bu değin abartma, artık hayata dön”, diye avunma vermeye çalışıyorlar, iyi niyetleri için minnettarım.

Lakin bugün demin 5. gün ve ben hâlâ babamın odasının önünden geçemiyorum.47 sene birlikte yaşamışız, 47 sene!!! Evi, yurdu esas-babasından ayrı yaşayan bir insan beni nasıl anlasın ancak? Kusura bakmayın dostlar, içimi dökmek istedim. Babamın vefatı dolayısıyla, yanımda olan, olamayan, bütün irtibat kanallarıyla varlıklarını hissettiren tüm yakınlarıma teşekkürler. Sağ olun, var olun…”

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Deneyimli-gazeteci-Levent-Cezik-koronavirusten-hayatini-kaybetti/250130