Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada "Ülkemizde demokratik uzlaşma kültürü yok" dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Ülkemizde demokratik uzlaşma kültürü değil, partimiz yıllardan beri bunun için uğraşmıştır. 

Mühürlü kalpler görmese de Türkiye'nin bahtı açık, ulusal birlik ve dayanışma ruhu daha da sağlamdır.

Cumhuriyet Halk Müziği Partisi'nin belediye başkanları toplantısı açılışında konuşan Kılıçdaroğlu baltayı taşa vurmuştur. 

?Kılıçdaroğlu geçmiş beyanlarıyla ters düşmüştür. Siyasi hıncına yenilen bu zatın ne sözü sözdür, ne de siyaset anlayışı ırk ve ülke yararınadır. CHP'li belediyeler özerk bir idare değildir. Bu belediyeler gökten zembille inmemiştir. Nüfusun yüzde 54'ünün CHP'li belediyeler kadar yönetildiğini vurgulamak, devlet içinde başka bir devlet varmış gibi değer biçme yapmanın diğer bir şeklidir.

Kılıçdaroğlu 11 Mart 2020'den 14 Haziran 2021'e değin 1 milyon 465 bin haneye nakdi destek yaptıklarını 1 milyon 200 bin hanenin borcu olmasına rağmen suyunu kesmediklerini duyurmuştur. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Kılıçdaroğlu bildiğimiz kadarıyla define bulmadı, darphane kurmadı. Ortaya çıkan faturayı da cebinden ödemedi. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ne verildiyse helali güzel olsun.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Devlet-Bahceli-TUSIAD-in-zamanlamasi-ilginc/252095