Sosyetede yaşanan skandal magazin gündemine son dakika olarak düşmüştü. Dikran Masis’in kızı Alexandra’nın, 4 yaşındaki oğluna içki içirdiği ve yüzüne esrar üflediğine dair haberler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Ünlü meslek insanı Dikran Masis, kızı Alexandra’nın eşiyle olan boşanma davalarında isminin geçtiğini ve maksat haline getirildiğini belirtti. Masis, haberlerin erişime engellenmesini istedi fakat talebi reddedildi.

Sabahtan'ın haberine göre meşhur iş insanı Dikran Masis, kızı Alexandra'nın eşiyle olan boşanma davalarında isminin geçtiğini ve gaye haline getirildiğini belirtti. Masis, haberlerin erişime engellenmesini istedi fakat talebi reddedildi.

İTİBARIM ZEDELENDİ

Ünlü müzayedeci Dikran Masis'in damadı Şafak Susamcıoğlu, savcılığa başvurarak karısı ve ailesi hakkında korkunç iddialarda bulunmuş, Alexandra'nın 4 yaşındaki oğluna alkol içirdiğini anlatmıştı.

Bunun üzerine Masis, Nöbetçi Sulh Cinayet Hâkimliği'ne başvurup Alexandra'nın eşiyle olan boşanma davalarında isminin geçtiğini ve maksat haline getirildiğini belirtti.

İtibarının zedelendiğini savunan iş insanı, söz konusu haberlerin erişime engellenmesini istek etti ancak talebi reddedildi.

Istek Yaman demir/Sabahtan

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Dikran-Masis-Goruntuleri-kaldirin-demisti-Mahkemeden-sok-karar/253104