Türkiye'ye 2008'de gelen ve 2010'da meydana çıkan Londra merkezli dünyaca ünlü Çin füzyon mutfağı Hakkasan, geri dönüyor. Hakkasan, İstanbul ve Bodrum'da iki yeni şube açacak.

Dünyanın sayılı Çin füzyon restoranları aralarında gösterilen Michelin yıldızlı ünlü Uzakdoğu markası Hakkasan, uzun bir ayrılığın arkasından tekrar Türkiye’ye dönüyor.

Türkiye’ye 2008’de gelen ve 2 yılın peşinde 2010’da Türkiye’den çıkan dünyaca meşhur lüks restoran Hakkasan bu kere Katar-Türk ortaklığıyla dönüyor. Hakkasan’ın internet sitesinde şirketin Türkiye’ye dönüş için iki lokasyon belirlediği görülüyor.

Bu lokasyonlardan biri Bodrum, diğeri de İstanbul. Önümüzdeki günlerde açılacak her iki restorasyonu ise Türkiye’ye getiren ise Katarlı Alfardan Holding ve Astaş Holding.

Yapılan anlaşma ile birlikte Hakkasan ilk olarak yaz ayında Mandarin Oriental Bodrum'da açılacak. Arkasında da yılın sonuna doğru İstanbul’daki Mandarin Oriental Bosphorus’taki şube eklenecek.

Şube sayısı 12'ye çıkıyor

Böylece Hakkasan’ın dünya genelindeki 10 olan şube sayısı, 12’ye çıkacak. Hakkasan Group İş Geliştirma Başkanı Angela Lester, “Alfardan Group ile ortaklığımızı genişletip Astaş Holding ile yeni bir ilişki kurarak, sadece Hakkasan'da bulunabilecek en iyi modern Kanton menülerini ve lüks bir deneyimi Türkiye'ye getirmekten coşku duyuyoruz” dedi.

Alfardan Group Başkanı ve CEO'su Omar Hussain Alfardan ise "Alfardan Group, Astas Holding ve Hakkasan Group arasındaki ortaklık, özel lüks hizmetler yaratmadaki birleşmiş uzmanlığımızı bir araya getiren milletlerarası tecrübe ve bağlantılara dayanıyor” dedi.

Kerim Ülker/Dünya

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Dunyaca-unlu-Hakkasan-Turkiye-ye-geri-dondu-Nerede-sube-acacak/249976