Pike seti nedir?
Şehir hayatının tüm yorgunluğunu ve üzerimizde oluşan ağırlığını günün sonunda rahat ve yumuşacık yatağımıza kendimizi bırakarak atarız. Yatağımızı koruyan ve vücudumuzu rahatsız etmeyen dokularda üretilen nevresim takımları, yorgan ve battaniyeler yerini sıcak yaz aylarında pike setine bırakır. Yaz aylarının vazgeçilmezi pamuklu kumaştan yastık ve çarşafı tamamlayan değişik doku ve kalınlıklarda olan üzerimize örttüğümüzde ağırlık yapmayan ve terletmeyen pikelerdir. Desenli ve düz modellerde, kırkyamalı, nakışlı işlemeli veya renforce kumaştan üretilebilen pikeler; genelde pamuklu kumaştan düz renk yastık kılıfları ve lastikli veya düz çarşafla birleşir ve set halinde satışa sunulur. İster yatak örtüsü olarak gün boyu yatağımızda dursun ister koltuğa uzandığımızda üzerimizi hafifçe sarsın, ister misafirlerimiz için dolabın bir rafında beklesin yazın sıcağında serin ve huzurlu bir dinlenme için pike kullanılır. Pike seti içinde yastık kılıfı ve yatağa serilen çarşaf ile takım olarak üretilen rengârenk her zevke hitap eden çok pratik ve estetik bir üründür. 
Neden Elart Pike seti?
Günlük hayatın vazgeçilmezi ve dolabınızın en şık ev tekstili ürünlerinden olan pike setleri gerek kalite gerek insan sağlığına uygunluğu gerek kullanım rahatlığı açısından özenle seçilmeli ve güvenle kullanılabilmelidir. Çeyizinizin en göz alıcı parçası olacak ve severek kullanacağınız Elart pike setinizi yıllarca kullanacak ve güne gülümseyerek başlamanıza neden olacaktır. Elart, günlük ev tekstili ve çeyiz ürünlerinde iddialı bir markadır. 500’den fazla satış noktası www.elart.com online satış sitesi ve diğer online satış mağazalarında tüm ürün çeşitlerine ulaşabilir sizin tarzınıza uygun ve ihtiyacınızı karşılayacak ürünü bulabilirsiniz. Kalitesinden asla taviz vermeyen ve yüksek standartlarda modern üretim tesisinde üretim yapan firma müşterilerinin desteği ve beğenisini alarak kendini geliştirmeyi hedeflemektedir.
Pike seti çeşitleri
Elart kullanım alanına göre tek parça pike, yastık kılıfı ve çarşaftan oluşan tek ve çift kişilik pike setleri veya nevresimli olarak yani pike kısmının içerisine battaniye veya yorgan konularak kullanılabilen nevresimli pike yastık ve çarşaftan oluşan tek ve çift kişilik pike setleri olarak çeşitlerini müşterilerinin beğenilerine sunmaktadır. Kumaş çeşitliliği ve kalitesine göre nakışlı, dantelli, işlemeli, jakarlı ve pamuklu onlarca çeşit www.elart.com sitesinde ve satış mağazalarında müşterilerin tercihini beklemektedir.
Kalite
Elart tüm ürünlerinde olduğu gibi pike takımlarında da ISO 9001 kalite standartları ile üretim yapmakta ve % 100 yerli üretim yapmaktadır. Tüm ürünlerinde olduğu gibi pike seti yastık ve çarşaflarında %100 pamuklu kumaş tercih etmekte ve 57 tel dokuma kumaş kullanılmaktadır. Kullanılan kumaş ve boyalar kanserojen ve alerjen içermez, cildi tahriş etmez ve insan sağlığına zarar vermez. Ürettikleri her ürünü kendileri de rahatça kullanabilecek standart ve kalitede üretmektedir. İçine battaniye konularak kullanılabilen nevresimli pike takımları veya rengârenk kaliteli kumaş ve tasarım desenlerden oluşan yatak örtüsü olarak şık duran pike setleri Elart çeyiz tarafından üretilmekte ve satılmaktadır. Yüzlerce çeşit Model çeşitliliği ve farklı tarzları ile uygun fiyatlarla her türlü zevke ve bütçeye hitap eden Elart tüm ürünlerini www.elart.com sitesi üzerinden inceleyebilir ve sizin için en uygun ve en güzel pike setini güvenle ve müşteri memnuniyeti garantisi ile alabilirsiniz.
 
Fiyatlarımız
Yaz kış yatağımızın üzerinde şık ve rahat kullanımı ile tarzımızı yatak odamıza yansıtan pike setleri Elart çeyiz tarafından en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmekte olup bütçemize uyacak farklı çeşit ve fiyatlarla www.elart.com sitesinde ve satış noktalarında satılmaktadır.