ABD'nin en köklü komedi programlarından Saturday Night Live'a çıkan Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk son dönemde dilinden düşürmediği kripto paralar ile ilgili açıklama yaptı.

1975 yılında ilk önce yayınlanan Saturday Night Live’a (SNL) başta spiker olarak katılan meşhur meslek insanı Elon Musk yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Donald Trump’tan sonradan ilk kez bir milyarder SNL’yi sunarken 46 yaşındaki Musk’ın yeniden kripto para ile ilgili direktifler yapması gündem oldu. Elon Musk'tan kripto para uyarısı: Tümü şakaydı

Elon Musk’ın sunuculuğunu yaptığı Saturday Night Live’ın müziklerini ise Miley Cyrus (kırmızılı) üstlendi.

Tarihi baştan başa, Michael Jordan, John McCain, George Foreman, Al Gore gibi öbür yelpazeden insanların sunuculuk yaptığı SNL’yi sunan Musk geçmişte çok yatırım yaptığını söylediği Dogecoin ile ilgili çarpıcı sözler söyledi.

Musk, 2013 yılında bir şaka olarak yaratılan ve son dönemde Musk’ın Twitter’daki ifadeleriyle popülerleşen Dogecoin hakkında, “Dogecoin dünyayı ele geçirecek. Dogecoin, dolar banknotu kadar gerçek. Dogecoin, geleceğin para birimi. Bu durdurulamaz bir finansal vasıta ve dünyayı ele geçirecek” dedi.

MUSK KONUŞTU, DOGECOIN DEĞERINDE KAYBETTİ

Musk’ın Saturday Night Live’da izah etme yaptığı sırada ise Dogecoin’in çok ciddi değer kaybetmesi uyarı çekti.

Musk’ın TV programına çıktığı sırada Dogecoin yaklaşık yüzde 30 bedel kaybetti.

ABD basını, Musk’ın ekrandan ayrıldıktan sonra Dogecoin’in değerinin arttığını vurguladı. Musk’ın yayını bittikten daha sonra Dogecoin’in değeri programın başındaki değerden yaklaşık yüzde 17 arttı.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Elon-Musk-yine-Dogecoin-dedi-yuzde-30-deger-kaybetti/250157