Sibel Can, siyasetçi Mustafa Sarıgül'ün oğlu Dikte Sarıgül'le birlikte olduğu yönünde çıkan haberlere ilk önce cevap verdi.

Ünlü şarkıcı Sibel Can’ın, Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’le adı aşk dedikodularına karışmıştı.

2.Sayfa'nın haberine tarafından Sibel Can, bayram tatili için soluğu Bodrum’da aldı. Buket Aydınlatılmış’dan yeni ayrılan Emir Sarıgül’ün teknesinde yaz sezonunu açtı. Demir attıkları koyda çevredeki tekneler tarafından görülen ikili, deniz ve güneşin keyfini çıkardı.

O dönemde Altınbaş Holding'in veliahtı Fatoş Sarıgül’le evli olan Emir Sarıgül ile Sibel Can’ın Fransız Alpleri’nde kayak tatil yaptığı da iddialar arasındaydı.

Sarıgül’ün 7 takvim eşinden boşandıktan derhal sonra Sibel Can ile nikah masasına oturacakları dedikodusu yayılmışken, Emir Sarıgül ile Buket Okumuş’ın aşkı fotoğraflarla kanıtlandı. 

SİBEL CAN İLK KERE KONUŞTU!

‘Söylemezsem Olmaz'ın bugünkü canlı yayına katılan Sibel Can, geçtiğimiz sene hakkında çıkan aşk dedikodularına şöyle cevap verdi:

“Böyle bir koşul laf konusu değil. Mustafa Sarıgül çok sevdiğim ve değerli bir insan. Bu iddiaya yanıt tahsis etmek bile son derece hatalı.”

EMİR SARIGÜL DE KONUŞTU: YALNIZCA BUKET HANIMLA BİRLİKTELİĞİM OLDU

Hakkında çıkan aşk haberlerinin arkasında Taze Magazin'e yorumlama yapan Dikte Sarıgül, iddiayı yalanlayarak şunları söyledi: "Yapmayın! Benim 2 kızım var. Çocuklarımın annesi ile yollarımızı ayırdıktan daha sonra Buket (Açık Fikirli) hanım ile birlikteliğim oldu. Onun dışarıya basında yer alan bu haberlere sadece gülüyorum. Kimlerin ne maksatla yaptığını gayet iyi biliyorum. Buket hanımı ve beni eskitmek için bilinçli çıkartılan haberler.. Onları Allah'a havale ediyorum."

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Emir-Sarigul-le-Sibel-Can-ask-mi-yasiyor-Iste-ilk-aciklama/250337