Bulut POS sistemi  içeren bu program; kafe, restoran, otel ve perakende hizmet sunan işletmeler için pratik ve basit bir işletme otomasyonu sağlamaktadır. Masaya servis, self servis ve eve teslim gibi siparişlerin yanı sıra perakendecilik otomasyonuna da uygun bir şekilde çalışan bu POS sistemi, tüm işletmelere uygun fiyat modelini sunmaktadır. Bu sistemin desteklediği bu program ile birlikte yeni bir sisteme alışmak ve bu POS sisteminin işleyişini kavramak artık sıkıcı ve yorucu olmaktan çok, daha eğlenceli bir hale getirilmiştir.
İşletmelere kolay bir ara yüz imkânı sunan bu POS sisteminin kullanımı oldukça kolay ve anlaşılırdır. Öyle ki bu POS sistemi ile ilk defa işlem yapacak bir kişi bile birkaç dakika içerisinde uygulamayı rahat bir şekilde kullanmaya başlayabilir.
SimpraPOS’un Özellikleri
  • Bu sistem ile entegreli bir şekilde çalışmasını sürdüren bu program, çevrimdışı çalışma özelliğini de bünyesinde barındırmaktadır. Bu özellik sayesinde internet kesintileri olsa da işletmeler bundan etkilenmeyecektir. Çevrimdışı çalışma sayesinde, işletme operasyonunun sorunsuz bir biçimde çalışmaya devam etmesinin yanı sıra bu POS sistemi, aksaklıklara izin vermeyecektir. İnternet kesintisi problemi çözüldüğünde sistem üzerinde yapılan tüm operasyonlar, programla senkronize olduğundan bu sisteme bulut POS sistemi de denilmektedir.
  • Kolay ve pratik kurulum özelliğini sunan SimpraPOS, dakikalar içinde kurulum imkânına sahiptir.
  • İşletmenin tercihine bağlı olarak bir Excel tablosu ile ürün ve fiyatlar, bu sisteme transfer edilebilir.
  • Perakende satışlar için en büyük yardımcı konumunda olan bu POS sistemi, hemen her türde ve boyuttaki işletmelere uygun olarak tasarlanmıştır. Perakende POS sistemi ile birlikte; stok takibi, kesintisiz ödeme, satış ve anlık raporlama gibi işlemler tek bir panel üzerinden gerçekleştirilmektedir.
  • Bulut POS sisteminin sayesinde uygulama, işletim sisteminden tamamen bağımsız bir biçimde tüm donanımlar üzerinde kurulabilmektedir.