Erkek Tüy Dökücü Krem Farkı Nedir?

Cinsiyet fark etmeksizin hemen herkesin problemlerinden bir tanesi olan istenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemler bulunur. Tüy dökücü kremler, istenmeyen tüylerin çözümü için hem etkili hem de acısız bir yöntemdir. Toplumun genelinde erkeklerin vücut kılları kadınlara göre daha sık ve kalın olduğu için erkek tüy dökücü kremlerinin içerikleri kadınlar için üretilenlere göre farklılık gösterebilir.

Tüy dökücü kremler, cinsiyete göre değişmesiyle birlikte cilt tiplerine göre de içeriklerinde farklılık gösterir. Kullanıcıların cilt tiplerine en uygun tüy dökücü kremi seçmeleri, herhangi bir tahriş veya rahatsızlık oluşturmaması adına önemlidir.

Bioder Tüy Dökücü Krem Avantajları

Bioder Bio Epilation Tüy Dökücü Krem, pratiktir ve kullanıcının kendisi tarafından uygulanabilir. Acısız bir şekilde istenmeyen tüylerden kurtulmayı sağlayan Bioder Bio Epilation Tüy Dökücü Krem, cildi kurutmayan, rahatsız veya tahriş olmuş hissi yaratmayan hoş kokulu bir kullanıma sahiptir. Cildi nemlendirip, pürüzsüzleştirmeye yardımcı olduğundan rahatsız edici herhangi bir etki bırakmaz. Kısa tüylerde de etkili olan Bioder Bio Epilation Tüy Dökücü Krem düzenli kullanılması durumunda tüy görünümünde azalmaya yardımcı olan özel bir formüle sahiptir.

Bioder Bio Epilation Tüy Dökücü Krem Kullanılışı

Kullanmadan önce cilt temizlenmeli ve kurulanmalıdır. Terli veya kirli şekilde kullanılmamılıdır. Krem, cilt temiz ve kuruyken kılların tamamını kaplayacak şekilde kutuda bulunan spatulayla uygulanır. 3 dakika sonrasında ufak bir bölge temizlenerek kılların dökülme durumu test edilir. Tüyler rahat bir şekilde uzaklaşıyor ise kalan bölge de temizlenebilir. Eğer dökülme miktarı yeterli değilse toplam en fazla 6 dakika olana kadar beklenir ve bölge ılık suyla kremden tamamen arındırılır. Hassas ciltlerde en fazla 3 dakika bekletilmelidir. Bioder Bio Epilation Tüy Dökücü Krem Erkeklere Özel, kısa tüylerde bile etkili olduğu için yumuşak ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Düzenli kullanılması durumunda tüy görünümde azalma sağlar.

Tüy Dökücü Krem Kullanımı Tavsiyeleri

Bioder Bio Epilation Tüy Dökücü Krem, bacak, kol, koltuk altı ve kasık bölgelerinde kullanıma uygundur. Paket içerisinden çıkan spatula yardımıyla kullanım bölgesindeki kılların üzerini kapatacak şekilde uygulanır. Hassas ciltlerde en fazla 3 dakika, normal ciltler için ise 6 dakika bekletilerek uygulanmalıdır. Kullanmadan önce ufak bir bölgeye denemek maksadıyla uygulanmalı ve cildin reaksiyonu kontrol edilmelidir. Yaralı, benli, varisli, egzamalı, tahriş olmuş veya olumsuz bir durum oluşturabilecek kondisyon içerisinde bulunan cilt üzerinde kullanılmamalıdır. Geçmişte tüy dökücü krem kullanımı sonucunda cildinde negatif reaksiyon oluşmuş kişiler veya herhangi bir cilt hastalığına sahip kişiler kullanmadan önce dermatoloji uzmanına danışmalıdır.