Antalya'nın Konyaaltı İlçesi Sarısu Mahallesi 141 Sokak’ta gerçekleşen olayda, 7 katlı apartmanın giriş katında oturan Erol çifti dün saat 20.00 sıralarında tartıştı.

Tartışmasının büyümesi üzerine  Enver Erol, bir akaryakıt istasyonunun muhasebe servisinde çalışan eşi Seda Erol’u 14 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Aynı bıçakla vücudunu pek çok yerinden kesen Erol, intihar etmek istedi.

HELALLİK İSTEDİ
Kendini bıçaklama girişiminde başaralı olamayan Enver Erol, telefonla aradığı yakınlarına olayı haber verip helallik istedi. Daha sonra ise 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan Erol, eşini öldürdüğünü ve intihar edeceğini bildirdi. Telefonu kapattıktan sonra oturduğu binanın terasına çıkan Enver Erol, kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen Erol, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen yakınları ve sağlık ekipleri daireyi kontrol ettiklerinde Seda Erol’un cansız bedeniyle karşılaştı. Sağlık ve polisin incelemesinin ardından çiftin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi.

Otopsi işlemlerinin ardından çiftin cenazeleri toprağa verilmek üzere yakınları tarafından bugün saat 11.00 sıralarında Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Morgdan önce Enver Erol’un cenazesi alınarak, Gündoğmuş İlçesi’ne gönderildi. Ardından Seda Erol’un cenazesi morgdan alındı. Cenaze taşındığı sırada tabuta sarılmak isteyen annesi "Sedam beni de götür" diye feryat etti. Seda Enver’in cenazesi toprağa verilmek üzere Isparta’ya gönderildi.

Çiftin çocukları 11 yaşındaki Ali İhsan ve 13 yaşındaki Sıla’nın olay anında yakınlarının evinde olduğu belirtildi.