Eskişehir’de Zeynep Döngül isimli kadın iki yıl önce boşandığı eşi ile sokakta karşılaştıktan sonra uğradığı vahşet sonucu 12 yerinden bıçaklandı. Düngül ağır yaralandı.

Ülkemizde yaşanan kadına yönelik şiddet haberlerinin bir yenisi daha Eskişehir'de yaşandı. Eskişehir'de ikamet eden Zeynep Döngül isimli kadın 2 yıl önce boşandığı eski eşini sokak ortasında görmesi sonucunda vahşet yaşadı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Cumhuriyet mahallesinde yaşandı. Bir arkadaşı ile eğlenceden çıktıktan sonra evinin yolunu tutan Zeynep D. (37), sokakta iki yıl önce ayrıldığı Bayram T. ile karşılaştı. Bayram T., aracından inerek Zeynep D. ile konuşmak istedi, Zeynep D.’nin arkadaşı yanlarından uzaklaştı. Bir süre sonra eski karı koca arasında tartışma başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce Zeynep D.’nin arkadaşı durumu polise bildirdi. Bir süre sonra Bayram T., aracına bindi ve olay yerinden kaçtı. Zeynep D. ise bıçaklanma sonucunda yere yığıldı. 

Olay yerine gelen polis, Zeynep D.’yi kanlar içinde yerde bulunca 112 Acil Sağlık ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları müdahalelerin ardından Zeynep D.’yi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.