Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen isimler belirlenirken, ayrılmaları için formül aranıyor. İlk 11’de de yer bulamayan bu oyuncuların en düşük zararla bile olsa gitmelerinin planları yapılıyor. 

Fenerbahçe’de yeni teknik direktör için araştırmalar sürerken bir yanlamasına da mevcut kadro üzerinde planlamalar yapılıyor. Sarı-lacivertlilerde başkan Ali Koç bu ay içerisinde teknik direktör kararını verecek.

Ama bu teknik direktör kararıyla beraber Fenerbahçe'de mevcut kadroda düşünülmeyen bir takım isimlerle yolların ayrılması planlanıyor.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Fenerbahçe geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de yaşadığı limit sıkıntısına karşın sarı-lacivertliler bonservis bedeli ödeyerek üç oyuncuyu kadrosuna kattı.

Sarı-lacivertli takıma toplamda 10 milyon euroya yakın bir bedelle getirilen oysa başarısız olan Tisserand, Lemos ve Samatta artık düşünülmüyor.

Yönetimin planı bu üç isimle yolları dağıtmak. Oysa bonservis bedeli ödendiği için bu oyuncular ile yollar ayrılırken yalnızca maaşları değil ödenen bonservis bedelleri ile ilgili de bir kayıp söz konusu olacak.

Bu üç isme derhal Süper Lig’den talipler var. Lakin bu oyuncular ligde Fenerbahçe’den diğer bir takımda oynamak istemiyor.

böylece kiralık olarak Avrupa’ya dönmeleri bir öteki olasılık olarak düşünülüyor. Kulübün kasasından bu üç oyuncu için bonservis bedeli olarak toplamda 10 milyon euroya yakın para çıktı.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Fenerbahce-de-10-Milyon-Euro-odenerek-alinan-3-futbolcu-artik-dusunulmuyor/251851