İYİ Parti GİK Üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumluluk Sahibi Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Çanakkale ve Boğaz hattında ulaşım sağlayan İl Özel İdaresi iştiraki GESTAŞ’ın gişede 80 TL olan bileti online ortamda 140 TL’ye sattığını bahis etti.

Çanakkale ve Boğaz hattında ulaşım karşılayan İl Özel İdaresi iştiraki GESTAŞ'ın gişede 80 TL olan bileti online ortamda 140 TL'ye sattığı iddiası internette şikayet sitelerine kadar düştü.

“GİŞEDE 80 TL, ONLİNE SATIŞ 140 TL”

Konuya ilişkin sosyal ağ hesabından yorumlama yapan Uz, “Online biletler yeniden indirimli satılırken GESTAŞ 80 lira gişe fiyatı olan araca online 140 lira kesiyor. Kabatepe Gökçeada gidiş geliş online 280 lira. GESTAŞ yalnızca Çanakkale'nin değil bununla beraber büyük Türk milletinindir. Yönetim toplanıp bu ayıbı ortadan kaldırmalıdır” ifadelerini kullandı. Dinamik Tarife adı bahşedilen sistem internette şikayet sitelerinin de gündemine girdi.

GESTAŞ HAKKINDA

Gestaş Deniz Ulaşım, 2006 yılı Ağustos ayında Çanakkale bölgesindeki iskeleler ve deniz ulaşımının özelleştirme kararıyla Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nden (TDİ) Çanakkale İl Özel İdaresi'ne devriyle faaliyetlerine başladı. Şirketin yüzde 99.87 hissesine Çanakkale İl Özel İdaresi sahip. 6 hatta, 15 iskelede, 21 sayıda gemiyle, Çanakkale Boğazı, Gökçeada, Bozcaada ve Güney Marmara hattında, vasıta ve yolcu taşımacılığını yürütmekte./Sözcü

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/GESTAS-gisede-80-TL-olan-bileti-online-ortamda-140-TL-ye-satiyor/253105