Anne Ayşe Farmeti 39 ile çocukları Hanen 15, Nur El Nude Elalevi'nin 11 vurularak ve başlarına sert cisimle vurularak öldürülmesi, en ufak çocuğu Raman Elalevi'nin 8 ise ağır yaralanması hadisesinde baba Ahmet Elalevi kuşkulu olarak çıkarıldığı duruşmaca hapsedildi.

Hadise geçen Cuma günü öğle saatlerinde Vatan Mahallesi'ndeki bir konutta yaşandı. Suriyeli Ayşe Farmeti ile çocukları Hanen, Nur El Nude ve Raman Elalevi konutta hamleye uğradı. Başlarına sert bir cisimle vurulan ve vurulan çocuklardan Hanen Elalevi hadise yerinde Nur El Nude ise aynı gün sağlık kurumunda hayatını yitirdi. Anne Ayşe Farmati de dün sağlık kurumunda rehabilitasyon görürken hayatını yitirdi. Hadise günü polis tarafından ifadesi alınmak üzere emniyet götürülen baba Ahmet Elalevi, çuval almak için dışarı çıktığını konuta geldiğinde ise ailesini kanlar içinde bulduğunu söylemişti. Polis babanın ifadesinde paradokslar olduğunu tespit ederek yine denetlediğinde eşini ve 2 çocuğunu öldüren, 1 çocuğunu ise ağır yaralayan şahsın Ahmet Elalevi olduğunu tanımladı.

baba

Hadise günü ağlayarak, eşi ve çocuklarını öldürenin bulunmasını isteyen Ahmet Elalevi emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği duruşmaca hapsedilerek cezaevine sevk edildi.