Adana'da gerçekleşen olayda, eşine zorla fuhuş yaptırdı iddiasıyla kocayla birlikte kardeşi ve babası gözaltına alındı.

Sarıçam ilçesinde meydana gelen olayda, 2015 yılında eşi Asiye Ç.'ye (24) zorla fuhuş yaptırmaktan ceza alan Mehmet Ç. (27), eşinin şikayetini geri çekmesi üzerine cezaevinden çıkmıştı.

Ahlak polisinin takibinde olan Mehmet Ç.'nin yine eşine, kardeşi Yakup Ç.(29) nin ise sevgilisi Y.B.K. fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Polis soruşturmayı genişlettiğinde baba Ekrem Ç.'nin (52) de Rabia Ç. (29) isimli kadına zorla fuhuş yaptırdığı anlaşıldı.

HAMİLEYKEN ZORLA FUHUŞ YAPTIRDI

Asiye Ç.'nin ifadeleri polisi şaşırttı. İfadesinde "Ben hamileyken fuhuş yaptırmak istemedim. Ama o beni dinlemedi. Ben fuhuş yapmak istemeyince beni dövdü şiddet uyguladı. En son bana fuhuş yaptırmaktan yakalandı. O cezaevine girdi ben de sığınma evine girdim. Bir süre sonra doğum yaptım. Ancak bebeğim bir hafta boyunca komada yoğun bakımda kaldı. Doktor hamileyken çok fazla cinsel ilişkiye girdiğim için bebeğin yoğun bakımda kalmak zorunda kaldığını söyledi. Eşim 3 ay cezaevinde kaldıktan sonra bana sığınma evindeyken haber yolladı. Bana bir daha fuhuş yaptırmayacağını kendisinin çalışacağını kağıt toplayacağını çocuklara bakacağını söyledi. Bende buna inanıp 3 çocum var babasız büyümesin diye şikayetimden vazgeçtim. Bunun sonucunda eşim çıktı. Bende sığınma evinden çıkıp eve geldim. Eve gittiğimde yurtta kalan 15 yaşında kız ile kaynım Yakup eroin ve içki içiyorlardı. Ve bunların yanında benim küçük çocuğum da vardı. Kıza da eroin, kokain karşılığında fuhuş yaptırıyorlardı. Bu kız varken bana fuhuş yaptırmadılar. Bir süre sonra kız uyuşturucu operasyonunda yakalanınca ona fuhuş yaptıramaz oldular. Bunun üzerine eşim bana fuhuş yaptırmak istedi. Ben kendisine daha yeni doğum yaptım yaram iyileşmedi dedim ama beni döverek fuhuş yaptırdı. Bana lohusa dönemimde yaram iyileşmeden fuhuş yaptırdı. Eşim bana 'fuhuş yap, araba alalım ev alalım' diyordu. Kendisi çalışmıyor fuhuş paralarını alıp eroin içiyordu. Yakup da hem bana, hem de sevgilisi kız çocuğuna müşteri buluyordu. Kayınbabam ise yanındaki kadına fuhuş yaptırıyordu" diye konuştu.