Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan Avşar, Ayvalık'ta ada aldığı iddialarını reddetti ve "Benim orada turizmle ilgilenen arkadaşlarım var aramak fakat bir gel git aklı yaşadık" dedi.

Hülya Avşar katıldığı programda ada aldığına dair iddiaları reddetti ve şunları kaydetti:

"Ayvalık'ta ada almadım. O Kadar bir şey yok. İlgilendik fakat... Fazla hoş bir adaydı. Merak ettim, ilgilendim. Fiyatını sordum. Konuştuk. Adası olan ırk var... Çok mantıklı bir şey olmasa da... Ticari olarak da değerlendirilebilir. Ben olayları bu kadar büyük yaşamayı seven bir insan değilim. Benim işimi yapan bir insanın ticari olarak bunu yapmasının içten olduğunu düşünmüyorum fakat aklımızdan geçmedi değil. Benim orada turizmle ilgilenen arkadaşlarım var çağrıda bulunmak fakat bir gel git aklı yaşadık. Bir adam olsun istemem. Üstünde 2 bin zeytin, 3 bin çam ve muhtelif meyve ağacı yer alan Çiçek Adası Ayvalık’a 8 kilometre, Keremköy’e ise yaklaşık 500 metre uzaklıkta."

'Zenginlik fena bir şey'

Avşar, zenginliğe ilişkin de "Bu dek zenginlik dek insanın başına gelebilecek fena bir şey olamaz. Bu nedir böyle, her şeyi alabilmek. Hayatta her şeye güvenilmez gezersin. Sevgilin 'seni seviyorum' dese inanamazsın. Bir şeye özlemek lüzum hayatta" ifadelerini kullandı.

'Televizyon kurallarına aleyhinde geldim'

Televizyon programcılığına dair eleştirilerde bulunan şarkıcı, "Televizyonlarda 120 dakika olunca, bizim programlarımız 23.30 gibi yayınlanıyor. Ben de o saatlerde program yerine getirmek istemediğim için, tekrar televizyon kurallarına karşısında geldiğim için program bitti. 'Bir Hülya Avşar Sohbeti' programını yeniden yapacağım. Bu programı yapmamak benim için çok ayıp bir şey. Acun'un haberi değil fakat Exxen'e yapacağım" dedi.

'Genç kızım var'

"Dramatik hiçbir hatam değil" diyen Avşar sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Hata ne olabilir ancak? Bir insanı soymadığın sürece, hakkını girmediğin sürece, canına kastetmediğin sürece kusur ne olabilir ancak? Kalanlar insanlık halidir. Yaşanan iyiyle, kötüyle her şeyle dalga geçiyorum.

Ciddiye almıyorum galiba. Bana aralıksız soruyorlar 'Hayatınıza kimse girmeyecek mi?' diye. Girmesin! Faydası ne olur? Aşk kalıyor mu, kalmıyor. Bu saatten sonra neyi paylaşacağız? Hayatta bir takım şeyleri yaşamışım. Tam hayatın keyfini çıkaracakken ne lüzum var? Genç kızım var. Dakika başı ondan sıkıl ayrıl olmasın."

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Hulya-Avsar-Zenginlik-kadar-insanin-basina-gelebilecek-kotu-bir-sey-olamaz/250917