FETÖ'nün içersinde bulunmuş ve Fetullah Gülen ile bir zamanlar çok yakın ilişkileri olan Hüseyin Gülerce, CNN Türk'te hem örgüt hem de Gülen hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Gülerce'nin o sözlerinden satırbaşları,
"Bir gün onun yanına gittim, 3-4 kişi oturuyoruz. ABD’de o zaman okullar yurtlar açmışlardı. Ben gayet samimi bir şekilde “iyi ki Amerika’ya geldiniz” dedim. O da bana “Ben çocukluğumdan beri istihdam ediliyorum” dedi. Böyle bir zihniyet olabilir mi? Kendini nasıl gördüğünü anlatıyor bu durum."

Yaşar Büyükanıt ile boğuşmuş
Sürekli halüsinasyonlar görüyor ve onları gerçek sanıyor. Bana öyle bir şey söyledi ki.
Bir gün özel olarak görüşüyorduk, “Sana bir sır vermek istiyorum” dedi. Bana “Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt buraya geldi. Oda da boğuştuk onunla ve ben onu yendim” dedi.

Nazlı Ilıcak, FETÖ'nün tetikçisi
Nazlı ılıcak FETÖ talimatıyla bana mobing uygulayan birisi. Benim sözlerimin etkisini azaltmak için ‘tetikçi olarak kullandı Nazlı hanımı. Gazetecilik yapmadı bu dönemde ‘tetikçilik’ yaptı.

Hem demokratlara hem cumhuriyetçilere yardım ediyorlar
Hilarry Clinton’a en yakın cemaat bunların cemaati. Seçim kampanyalarında demokratlara da cumhuriyetçilere de para yardımında bulunuyor, hangisi kazanırsa o da kazanmış oluyor.