İETT otobüsünde kardeşleri Mahmut Turan ve Mehmet Emin Turan'la yolculuk yapan Şerife Turan, ön koltukta oturan ve yüksek sesle müzik dinleyen Kamil Oğuz'u uyardı. İddiaya göre Oğuz bu sırada elinde bulunan bıçakla Şerife Turan'ın üzerine yürüdü. Kardeşleri de araya girince müzakere otobüs dışını atladı.

1

Feshane Sokağı üzerinde ilerlerken otobüs içerisinde münazaraya otobüs sürücüyü de katıldı. Durağa yanaştığında otobüsü durduran sürücü, Kamil Oğuz'u alt indirmeye çalıştı. Bu sırada iddiaya göre Oğuz, otobüs sürücüsüne de, "Hepinizi doğrayacağım" diyerek tehditler savurdu.

2

İKİ KARDEŞ KOLTUK ALTINDAN BIÇAKLANDI

Otobüsten inen 2 kardeş ile Kamil Oğuz'un münazarası dışarda tartışmaya dönüştü. Bu sırada vaka yerinde bulunan sivil polis de tartışmaya müdahale ederek bıçağı Oğuz'un elinden aldı. Koltuk altlarından yaralanan iki kardeş ile darp neticeyi yaralanan Kamil Oğuz sağlık kurumuna kaldırıldı. 3 kardeş davacı olurken, Oğuz ise ifadesi alındıktan sonra savcı direktifiyle özgür vazgeçildi.

3

"SİVİL POLİS GELDİ ADAMIN ELİNDEN BIÇAĞI ALDI"

Görgü şahidi Beşir Gün, "Münakaşa otobüste başlamış, yaşlı olan müzik dinliyormuş gençler de sesi azıcık kısar mısın? demiş. O da 'ben de sizden rahatsız oluyorum, siz suskun olun' demiş ve gençlere sövmeye başlamış. Sonra da bıçağı çıkarıp ikisini de bıçaklamış. Sonra bıçaklayan adamı tutup, vurdular. O da darptan yaralandı. Tartışmayı biz ayırdık, sivil polis geldi adamın elinden bıçağı aldı" diye konuştu.

4

DHA