CHP'nin İstanbul Megakent Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Tuzla'da bulunan Aydıntepe mahalle pazarını ziyaret etti.

Pazar esnafıyla sohbet eden İmamoğlu'na bir bayan, üzerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resminin bulunduğu kitapçığı göstererek, "Bu bizim gönlümüze kurulmuş bir taht. Bundan başkası bize çözüm üretmez. Evvelleri andırıyor musunuz sağlık kurumularda neler çektik. Ben çocuklarım ile çok çektim. Biz onu beğeniyoruz. Seni de seviyoruz ve takip ediyoruz. Allah ondan razı olsun" dedi. İmamoğlu ise, "Teşekkür ederim. Onu, tercihi geldiği zaman konuşursun" diyerek yanıt verdi.

62 SENELİK ÇİFTE NİKAH TAZELEME LAFI

Pazarda 62 senelik konutlu Rukiye-Mümin Öztürk çiftiyle de karşılaşan Ekrem İmamoğlu, "Başkan seçilirsem size bir nikah tazeleyelim. 62 senelik konutluluk bulmak basit mi" dedi. İmamoğlu, çiftin irtibat bilgilerini dayanakçıları aracılığıyla aldı. İmamoğlu, yeniden pazarda karşılaştığı bir kadının, "Sen benim oğlumun yaşındasın. Sana her gün dua ediyorum. Allah seni makûsluklardan korusun" lafları üzerine duygulanarak, "Beni de oğlun kabul et" diye konuştu. İmamoğlu daha sonra tercih ziyaretleri için Pendik'e geçti.

DHA