Beşiktaş, Yıldız Posta Caddesi üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şu şekilde gerçekleşti.
Sabah saat 04.00 sıralarında Yıldız Posta Caddesi üzerinde bulunan ünlü gece kulübüne gelen kimliği belirsiz kişiler ile çalışanlar arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz şahıslar gece kulübünden çıkartılmak istendi. Dışarı çıkartılan şüpheliler bir süre sonra gece kulübüne dönerek beraberinde getirdikleri silah ile etrafa ateş açmaya başladılar. Kimliği belirsiz kişiler tarafından açılan ateş sonucunda Ercan D.(28) ve Hüseyin E.(38) isimli vatandaşlar yaralandı. Şüpheli şahısların kullandığı otomobillerin plakaları alınamazken, süpheliler kayıplara karıştı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olduğu öğrenilen Ercan D. ve bacağından yaralanan Hüseyin E. isimli vatandaşları Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Ercan D. isimli vatandaşın ameliyata alındığı gelen bilgiler arasında. Ercan D.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi. Bir diğer yaralı Hüseyin E.’nin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri gece kulübünün bulunduğu caddeyi emniyet şeridiyle kapatırken çevrede incelemeler yaptı. Şüpheli şahısların tespiti için güvenlik kamera kayıtları inceleme altına alan ekipler, olayı gerçekleştiren şüphelilerin yakalanması için çalışmalara başladı.