Hadise, saat 23.50 sularında Gaziosmanpaşa Mevlana Semti 868/3 caddede alana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha evvel konutlu olan Tuğçe C. ile Sedat A., bir vakit evvel boşandı. Eşinden boşanan Tuğçe C., ailesinin yanına yerleşti. İddiaya göre Sedat A., boşandığı eşi Tuğçe C. ile daha önceki bacanakları olan Buğra ve Batuhan C. ’yi caddede görünce evvel tartıştı. Münazaranın gelişmesinin ardından Sedat A., daha önceki eşi ve onun iki kardeşine mermi yağdırdı.

VASITAYLA HADİSE YERİNDEN KAÇTI

Tuğçe C., ile iki kardeş ayaklarından aldıkları kurşunlarla yaralanırken, zanlı Sedat A, ise vasıtayla hadise yerinden kayıplara karıştı. Mermi sesini dinleyen yurttaşların haber vermesi üzerine hadise yerine sıhhat ve polis ekipleri sevk edildi. Hadise yerine gelen sıhhat takımları, ilk müdahalenin ardından yaralıları muhtelif sağlık kurumulara kaldırırken, polis ekipleri etrafta geniş güvenlik tedbiri aldı.

Hadise yeri analiz takımları caddede ispat ve güvenlik kamerası çalışması yaptı. Yapılan tahlilin ardından takımlar, zanlının tutulması için çalışma başlattı.

Değişik sağlık kurumularda rehabilitasyon altına alınan üç kardeşin hayati risklerinin olmadığı belirtildi. İHA