Hadise saat 13.00 sıralarında Basın Ekspres yolu, Kuyumcukent mevkii, Atatürk Havalimanı yönünde alana geldi. Edinilen bilgiye göre İlhan Çırak idaresindeki vasıta bir vakit arka kapısı sarih seyir halindeydi. Taşıtın arka koltuğunda bulunan bayan bir anda kendini yola attı. Bayan kanlar içerisinde yerde çekildi. O sırada arkadan gelen sürücüler vaziyeti fark edip frene bastı. Taşıtların durmasıyla bayan vefattan döndü. Etraftaki sürücülerin ihbarı üzerine hadise yerine gelen sıhhat takımları bayana ilk müdahaleyi yaptı. Yaralı bayan ambulansa konularak Bakırköy Hekim Sadi Davetli Devlet sağlık kurumuna kaldırıldı. Hadise sebebiyle Basın Ekspres yolu havalimanı yönünde kısa süreli trafik yoğunluğu yaşandı.

"KIZ KONUTTAN TAŞITIMA BİNERKEN AĞLIYORDU"

Bayanın içinde bulunduğu taşıtın sürücüyü İlhan Çırak, "Benim taşıtımda kapıyı açtı, sıçradı. Abisini tanıyorum, onu tanımıyorum. Güngören'e gidiyordum. Onlar da 'Bana vazgeçer mısın?' dedi. Ben de 'Vazgeçeyim' dedim. Sıçradığını gördüm ama o an yapacak bir şey kalmamıştı. Kız konuttan taşıtıma binerken ağlıyordu" ifadelerini kullandı.

"KIZ BİR ANDA KENDİNİ YOLA ATTI"

Bayanı fark edip son anda frene basan sürücü Burç Erdoğdu ise, "Klakson çaldım. Kapı sarihti. Klakson çaldım kapıyı kapatsınlar diye. Kız bir anda kendini attı. Otomobilin önüne düştü. Allah'tan yavaş gidiyordum. Frene bastım. Kanlar içinde yerde kaldı. Kendini attı başka bir deyişle. Seyir halinde kendini attı. Allah'tan çarpmadık" dedi. DHA