Vaka, Esenler Dörtyol Alan alt geçidinde alana geldi. İddiaya göre, asker uğurlaması için kafile oluşturan bir grup maganda yolu trafiğe kapattı. Kuru sıkı silahlara çevreye gelişigüzel ateş açan magandalar risk saçtı. Bu sırada alt geçidi kullanmak isteyen bir sürücü taşıtta hastası olduğunu söyleyerek kent magandalarına tepki gösterdi. Magandalar sürücünün tepkisi üzerine taşıta saldırdı.

BEBEĞİ KURTARMAK İÇİN VASITADAN İNDİ, BAŞKA BİR TAŞIT TARAFINDAN SIKIŞTIRILDI

Kent magandalarının saldırdığı taşıtta bir aile ve bebek olduğu bilindi. Taşıtta bulunan bir kişi atak üzerine hemen bebeği alarak vasıtadan indi. Bu sırada başka bir taşıt kaçmaya çalışırken bebeği ve kişiyi iki taşıt arasında sıkıştırdı.

sehir-magandalari-2

1'İ BEBEK 3 YARALI

Çıkan itiş kakışta bebek ve bebeği kurtarmaya çalışan kişi iki taşıt arasında sıkışarak yaralandı. İtiş Kakış sırasında vaka yerinde bulunan bir genç ise kuru sıkı silah ile ayağından vurularak yaralandı. Yaralılar vaka yerine gelen sağlık araçlarıyla sağlık kurumuna kaldırılırken hücuma uğrayan taşıt hurdaya döndü.

Bebeğin ve bebeği gözetmeye çalışan kişinin yaralanmasına neden olan sürücü vaka yerinden kaçtı. Polis ekipleri kaçan sürücüyü tutmak için çalışma başlatırken yaşanan itiş kakış anları cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde yurttaşın vasıtasına müteveccih yapılan atak anları yer alıyor. İHA