İstanbul Sancaktepe'de arkadaş olan 6 çocuktan dünden beri haber alınamıyor. Aileler çocuklarından gelecek müjdeli haberi bekliyor. 

Gelen bilgilere göre, dün öğle saatlerine 6 arkadaş birlikte vakit geçirmek için ailelerinden izin alıp dışarıda buluştu.

Üzerlerinde sırt çantalarıyla bir araya gelen çocuklar hep birlikte parka gitti. En son çocuklara parka kadar eşlik ettiğini söyleyen A. K.'nin annesi Ayşegül Kuru ortada anormal bir durumun dikkatini çekmediğini söyledi. 6 çocuğun ailesi çocuklarından haber alabilmek için bekleyişlerine devam ediyor. Sancaktepe İlçe Emniyet Ekipleri arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. B.K'nin annesi Emine Küçük., "Dün 12'den beri haber yok. Ulaşamıyoruz kendilerine. Geceden beri arıyoruz ama ulaşamıyoruz" diyerek göz yaşlarına boğuldu.

En son perşembe günü kızlar ben yokken buraya gelmiş diyen M.Ç'nin annesi Hanife Ç., "Çocuğum cuma sabah saat 6 'da kalktı sosyal medyadan yazışıyordu. Bende tableti elinden aldı. O da elimden zorla geri aldı. Tekrara konuşma sayfasından çıktı, öyle göremedim. Sonra ben onun konuştum biraz, bana sarıldı. Sonra ben işe gittim. Akşam üzeri saat 3.30 gibi eşim aradı 'Hanife daha oğlum gelmedi' diye. Diğer arkadaşının ailesiyle görüştüm hemen ama o gün bu gündür haber yok. Saat 6 gibi çocuk asayişe başvurduk. Gece saat 12'de de gittik bu günde gittik ama haber yok daha" şeklinde konuştu.

En çocukları kendisi gördüğünü iddia eden Ayşe Kuru, "En son çocukları ben gördüm zaten. Benim engelli çocuğum var. Hastaneden geldik oğlumla, 'Anne ben biraz arkadaşlarımla görüşeyim mi' dedi. Bende izin verdim. Gittik çocuklardan beşi oradaydı 6. çocuk benimdi. Bir saat görüşeceklerini söylediler tamam dedim. Merkezdeki parka götürdüm onları bıraktım. Sonra aradım tekrar cuma namazına gideceğim dedi. Bir daha ulaşamadım. Hepsinin çantası vardı. Okul tatil oluyor okuldan geliyorlardır diye önemsemedim" dedi.