Vaka, saat 08.45 sıralarında Şişli Ağabeyde-i Hürriyet Parkı'nda alana geldi. İddiaya göre bir erkek, park içerisinde konutsuz bir bayana uyuşturucu madde vererek tecavüz etti. Daha sonra bayana tecavüz eden erkek, kadının eşyalarını park içerisinde yakarak kayıplara karıştı. Sabah yürüyüş için parka gelen yurttaşlar baygın halde uyuyan bayanı fark ederek polise ve sıhhat takımlarına haber verdi.

Vaka yerine gelen polis ekipleri kadının yakılan eşyalarının olduğu alana güvenlik şeridi sürükleyerek analiz yaparken, sıhhat takımları ise baygın bayanı ayıltmaya çalıştı. Sıhhat takımlarının uzun uğraşları neticeyi kendine gelen bayan ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Sağlık Kurumuna kaldırıldı.

Polis vakayla alakalı analiz başlattı.

sisli-tecavuz

"BU KADININ ELBİSELERİNİ CEDDİP YAKMIŞLAR"

Bayanın baygın halde parkta uyuduğunu belirten görgü şahidi Nurten Sönmez, “İki şahıs park içerisinde duruyorlardı. Biri karşısındaydı adamın. Bayan şortluydu. Park azıcık kalabalıklaşınca adam bayana tekme vurdu. Sonra parktan çıktı gitti. İki birey de altta oturuyordu. Sanırım şimdi orada kundura yanmış, eşyalar yanmış. Bu kadının elbiselerini ceddip yakmışlar. Biz nasıl gelip burada yürüyeceğiz. Biz davacıyız. Burası arınılsın” diye konuştu. DHA