Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde alana gelen hadise dün akşam saat 18.00 sıralarında alana geldi.

Edinilen bilgiye göre, suratları maskeli üç birey ellerinde kuru sıkı silahlarla eczaneye gelerek çalışanlardan kasadaki paraları istedi. Havaya ateş ettikten sonra silahları eczane çalışanlarına doğrultan soyguncular kasadaki takribî 1000 TL'yi alarak kayıplara karıştı. Hadisenin asıllaşmasının ardından eczane çalışanları gidişatı polis ekiplerine haber verdi. Hadise yerine gelen polis ekipleri eczanede bulunan güvenlik kameralarını analiz altına alarak soyguncuların eşgalini tespit etmek için çalışma başlattı.

"ÇOK KORKTUM"

Soygun sırasında eczane çalışanlarından Mukkader Eser, büyük fobi ve şok yaşadı. Değişik eczane çalışanlarının uysallaştırmaya çalıştığı Eser'in yakınları da hadise yerine geldi. Yakınlarına sarılan ve gözyaşlarına dominant olamayan Mukadder Eser, çok korktuğunu söyledi. Eser, "Silahla içeri girdiler. 'Paraları çıkartın' deyip havaya ateş ettiler. Daha sonra silahları bize doğrulttular. Zati kasada ne varsa verdik" ifadelerini kullandı.

sultangazi-eczane-soygun-2

"ATEŞ ETMİŞLER"

Cem Yıldız isimli mahalle soğukkanlıyı ise, "Eczanedekiler dostumuz. Ablam geldi söyledi. Suratları maskeli üç birey gelmişler, ateş etmişler. Alta doğru kaçıp gitmişler" dedi. DHA

sultangazi-eczane-soygun-3