İstanbul'un bazı bölgelerinde başlayan adaleli yağış hayatı negatif etkiliyor. Bulutlu ve gök curcunalı havanın dominant olduğu kentin bir takım ilçelerinde sağanak başladı. Sultangazi'de bir takım araçlar yolda mahsur kaldı, evleri su bastı.

Meteoroloji yetkililerinin uyarılarının ardından İstanbul’da gökyüzünü kara bulutlar kapladı. 

Bulutlu ve gök şamatalı havanın dominant olduğu kentin bazı bölgelerinde sağanak başladı.

Şişli, Beyoğlu, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Arnavutköy, Sultangazi, Zeytinburnu, Fatih civarında devamlı sağanaktan korunmaya çalışan vatandaşlar, dükkanlara, otobüs duraklarına ve binaların tentelerinin altına sığındı.

Taksim Meydanı'nda birçok birey yağmura ön çalışmasız yakalandı. Vatandaşlar duraklara ve meslek yerlerine sığınarak yağmurdan korunmaya çalıştı.

Yağış sebebiyle bazı yollar ve caddelerde su birikintileri oluştu, trafikte seyir halindeki araçların sürücüleri de ilerlemekte güçlük çekti. 

Yağışın şiddetli olduğu yerlerde bir takım ev ve iş yerlerini su bastı. Eyüp'te yolların bir kısmı su altında kaldı.

Su baskınları tramvay seferlerini durdurdu

İstanbul kuvvetli yağış tramvay seferlerini durdurdu. Su baskınları sebebiyle Kabataş-Bağcılar ve Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı seferleri yapılamıyor.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda geçici bir vakit için seferlerimiz, Bağcılar-Fındıklı istasyonları arasında yapılmaktadır" denildi.

Öteki açıklamada ise, "Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı Tramvay Hattı'nda geçici bir zaman için seferlerimiz yapılamamaktadır" uyarısı yer aldı.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Istanbul-yagisa-teslim-Araclar-mahsur-kaldi-evleri-su-basti/251975