SON DAKİKA! Alınan bilgiye göre akşam saatlerinde İzmir - İstanbul uçağına yıldırım çarptı! İzmir'den İstanbul'a hareket edecek olan Sun Express havayolu firmasına ait uçağa havalimanında henüz kalkış yapmamışken yıldırım düştü. 

İzmir Adnan Menderes havalimanı'nda 18:50 'de kalkış yapacak olan Sun Express'in tarifeli İstanbul uçağına havalimanından henüz kalkış yapmamışken yıldırım düştü. Zorlu hava koşulları sebebiyle yetkililerden alınan bilgiye göre hiçbir can kaybı yaşanmadı. İzmir'de yoğun yağış ve kötü hava koşulları sebebiyle pek rastlanmayan bu olay tüm herkesi şaşkına çevirdi. 

Duymaya alışkın olmadığımız türden bir haber bugün akşam saatlerinde İzmir Adnan Menderes Havaalanı'ndan geldi. Henüz içerisine yolcularını almamış olan Sun Express'in İzmir - İstanbul uçağı havalimanında dururken üzerine yıldırım düştü. İçerisinde yolcu bulunmaması ve havalanmamış olması sebebiyle onlarca kişi facia'dan şans eseri kurtuldu. Çeşitli arızalar olduğunu öğrendiğimiz uçak hangar'a çekilirken, Adnan Menderes havalimanında hiçbir aksaklık yaşanmadığı ve hava trafiğinin sorunsuz olarak devam ettiği yetkililer tarafından bildirildi.