Her geçen gün yenilenen bir sektör olarak bilinen estetik alanı İzmir yüz germe estetiği ile giderek büyük gelişmelere imza atmıştır. Estetik alanında kendinden sıklıkla söz ettiren bir tür olarak bilinen estetik türü, canlı ve yenilenmiş bir yüz görünümünü beraberinde getirir. Günümüzde cinsiyet ayrımı yapılmaksızın tercih edilen bu estetik cerrahi çeşidi, içerisinde birçok aşamayı barındırır.

Yüz Germe Nedir?

Genellikle orta yaşlardaki kişilerin tercih ettiği bu yöntemle sarkık ve gevşemelerin görüldüğü yüz bölgesi İzmir yüz germe yöntemi ile gergin bir görünüme kavuşturulur. Hızlı şekilde oluşan zayıflama gibi nedenlerinde etkili olduğu yüz bölgesindeki sarkmalar sonucunda da bu estetik türüne sıklıkla başvurulmaktadır.

Yaş grubu olarak belirli kriterlere ayrılan bu estetik türlerinde genellikle yaş aralığı ilerlemiş olan kişiler yalnızca yanak bölgeleri için tercih ettikleri İzmir orta yüz germe estetiği ile bölgesel olarak bu estetikten yararlanabilirler.

Yüz Germe Nasıl Yapılır?

Günümüzde birçok farklı yöntemi içerisinde barındırarak uygulanan İzmir yüz germe estetiği, çoğunlukla olumlu sonuçlara gebedir. Yüz germe bandı, enjeksiyon yardımı ile yapılan ameliyatsız yüz germe tekniklerinin yanında cerrahi işleme başvurularak yapılan ameliyatla yüz germe tekniği de mevcuttur. Her geçen gün gelişen teknolojinin de bu aşamada büyük etkisi görülmekte ve İzmir yüz germe işleminde kısa zamanda mükemmel bir yüz görünümüne kavuşulması sağlanılmaktadır.

İzmir boyun germe ve yüz germe estetiğine başlamadan önce uzman doktor tarafından fiziki muayene gerçekleştirilir ve uygulanacak olan yönteme karar verilir. Cilt üzerinde belirli bir alanda oluşturulan kesi yardımı ile cilt üzerindeki sarkık yerler kendi olması gereken yerlerine nakil edilerek gergin bir görünüm kazanmaları sağlanır. Benzer yöntemler kullanılarak genellikle yaş grubu orta yaş üzerinde olan kişilerde İzmir orta yüz germe estetiğinden yararlanabilirler.

Yüz Germe Kimlere Uygulanır?

Belirli bir yaş ve cinsiyet ayrımı yapılmaksızın uygulanabilir olan İzmir yüz germe estetiğinde yapılan aday sıralamasında yüz ve boyun bölgelerinde ciddi oranda sarkmalar meydana gelmiş olan kişilerdir. Orta yüz germe boyutunda olan kişi gurupları ise İzmir orta yüz germe tekniği ile yüz bölgesi üzerinde yalnızca yanak kısımlarında görülen boşlukların doldurulması sağlanır. Çoğunlukla yaş olarak ilerlemiş kişiler için tercih edilen bir estetik çeşididir.

Boyun Germe Nasıl Yapılır?

Zaman içerisinde farklı birçok etkene bağlı olarak gıdı bölgesi olarak bilinen boyun kısmında meydana gelen sarkmalar estetik açıdan oldukça kötü bir görünüme yol açar. Tüm bu görüntünün ortadan kaldırılması adına uygulanmakta olan İzmir boyun germe tekniği ile istenilen estetik görünüme kısa zamanda ulaşım sağlanır.

İlerleyen yaş faktörünün de oldukça etkili olduğu bu boyun bölgesi sarkmalarının önlenebilmesi için uygulanan İzmir boyun germe çoğunlukla cerrahi yöntemler eşliğinde yapılır. Anesteziye başvurularak gerçekleştirilen bu estetik yöntemi ortalama 1 saatlik bir zaman dilimi içerir. Sarkma oluşan bölge kısmına yapılan küçük bir kesi yardımı ile ilgili sarkık bölgelerin toparlanması ve gergin bir görünüme kavuşturulması sağlanır.

Boyun Germe Yöntemleri Nelerdir?

Boyun bölgesinde zaman içerisinde oluşan yıpranmalara karşı mucizevi bir çözüm yolu olarak karşımıza çıkan İzmir boyun germe estetiği genellikle cerrahi adımlar takip edilerek gerçekleşir. Bu boyun germe yöntemlerinin tercih edilmesinde başrol oynayan fiziksel muayene faktörü ile yöntemler daha net bir şekilde belirlenir.

İlgili sarkma nedeni eğer fazla kilo alımına bağlı ise liposuction yöntemi ile fazla yağların uygun bölgeden alımı sağlanarak İzmir boyun germe işlemi tamamlanır. Eğer sarkmaların oluştuğu bölge yüz bölgesine yakın ise İzmir orta yüz germe tekniği de bu alanda kullanılan yöntemlerdendir.

Boyun Germe Fiyatları

Estetik alanında ön sıralarda yer alan İzmir orta yüz germe estetiğinin yanı sıra oldukça önemli bir bölge özelliği taşıyan boyun kısmında uygulanan estetik türleri de günümüzde sıklıkla tercih edilmektedir.

Bu estetik türleri arasında yer alan İzmir boyun germe estetiği fiyat etiketi bazında uygulamanın gerçekleştirileceği muayene koşulları, şartları, uzman doktor tercihi, kullanılacak olan yöntem ve materyal çeşitliliği gibi etkenlerden doğrudan etkilenmektedir.