Ankara'da Kurban Bayramı'nın birincil günü kaçan kurbanlığını bulmak isterken kaybolan 19 yaşındaki Onur Yüksek Dağ Eker, güvenlik kameralarına yansıdığı görüntülere yakın bir bölgede ölü bulundu.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde, dedesinin dağlık alana kaçan kurbanlık koyununu yakalamayı çalışan ve arkasından kaybolan tıp öğrencisi Onur Alp Eker'in bulunması için dün gece geç saatlerde ara bahşedilen çalışmalara bu sabahtan her tarafta başlandı.

Ekipler, Eker'in kaybolduğu alandaki çalışmalara havadan ve karadan devam ederken, akşam saatlerinde Sirkeli Mahallesi Çalseki mevkisinde bir bölgede Eker'in cansız bedenine ulaştı.

Eker'in, kaybolmadan önceki son görüntülerinin emniyet kamerasına yansıdığı bölgeye yakın bir yerde bulunduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tıp fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Eker, önceki gün evlerinin bahçesinden kaçan kurbanlığın peşine düşmüştü. Bir zaman sonra kendisinden haber alamayan Eker'in ailesi, çocuklarının bulunması için durumu polise bildirmişti.

Bunun üzerine polis, jandarma ve AFAD ekipleri, Sirkeli Mahallesi'nde ve kırsal bölgede arama çalışması başlatmıştı.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Kacan-kurbanin-pesinden-giden-tip-ogrencisi-Onur-Alp-Eker-in-cansiz-bedenine-ulasildi/253220