İstanbul Kadıköy'de yaşayan bir kadının aylardır tacize uğraması sonrasında tacizcisinin komşu esnafı olduğunu öğrenmesiyle birlikte yazışmaları sosyal medyada yayınlayadı. 

Kadının yaşadığı taciz baskısına daha fazla dayanamayarak yayınladığı mesaj kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Önce Facebook'ta paylaşılan olay daha sonra Ekşi Sözlük'te yerini aldı.

Mağdur kadının yayınladığı mesajda tacizci çaycının adresi ve resimlerine de yer verildi. 

İşte kadının yaşadıklarını anlattığı o mesaj,

"20.04.2016 tarihinde ekte gördüğünüz çok sayıda taciz mesajı geldi. Önce gelen mesajları umursamadım ancak mesajların birinde “evde olduğunu biliyorum” ibaresinin geçmesiyle kişinin alenen evi gözetlediğini fark edip baya tedirgin oldum. Olayı kardeşimle paylaşınca bir süre önce ona da aynı tarzda mesajlar geldiğini söylemesi üzerine numaraları karşılaştırdık ve aynı kişi olduğunu anladık!!! Daha önce telefonu belki whatsapptan fotoğrafını görürüm diye kaydetmiştim ancak bir kayda ulaşamamıştım sanırım şahıs o zaman uygulamayı kullanmıyordu.

14.10.2016 tarihinde tesadüfen whatsappta şahsın uygulamayı kullanmaya başladığını fark ettim. Profil fotoğrafına baktığımda kişinin kendisiyle tanıştığımız, ihtiyacımız olduğunda yardımımıza koşan, kahve işletmecisi, esnaf komşum olduğunu gördüm!!! Hatta öyle ki bu olay gerçekleştiğinde durumu kendisine de söylemiştim bana “boş ver ya sallama, bir şey olmaz” demişti. Olay üzerine adam hiç bir şey olmamış gibi selamlaşmaya devam etmiş, hatta kocama “niye hiç kahveye gelmiyorsun yeaa, gel tavla atalım, çayımı iç” diye yüzsüzlüklerine devam etmiştir. Fotoğrafta kişinin kim olduğunu tespit eder etmez, kocamla beraber konuşmaya gittik. Kendisi dükkanda yoktu, kardeşinin (beraber işletiyorlar) bu aralar gelmediği söylemesi üzerine durumu ona anlattık. “beni karıştırmayın yaa, kendi aranızda halledin, zaten aramız kötü” tarzı ‘aman olay bana sıçramasın’ tarzı konuşmasıyla 2. Darbeyi yedik. 

Savcılığa suç duyurusunda bulundum ancak kendisini sosyal medya üzerinden de ifşa ederek sizlerle paylaşmak ve mümkün olduğunca yayılmasını ve duyulmasını sağlamak istedim. Zira artık paranoyak oldum, KENDİ EVİMDE TEDİRGİN yaşıyorum.."


Tacizciden gelen mesajlar ise şöyle,