Kadın Girişimciliğinin Gücü – Songül Bayram

Anadolu topraklarındaki hikayelerde, anıtlarda ve yazıtlarda kadın her zaman adaletin, verimliliğin ve bereketin simgesi olmuştur. Bundan mıdır bilinmez, Anadolu kadını her zaman güçlü ve erdemli bir duruş sergilemiş, ocağına ve vatanına sahip çıkan bir figür olmuştur.

Günümüz Anadolu’sunda kadın girişimcilerimiz başarı hikayeleri ile aynı destanı devam ettirmektedirler. Trendyol’dan Insider’a, Armut’tan Big Chefs’e kadar birçok kadın girişimcimiz markaları ile dünyada çıkış yakalamışlardır. Bu girişimcilerimizden bir olan Mor Group Yönetim Kurulu Başkanı Songül Bayram ile yaptığımız görüşmede, 20 yıllık kariyer yaşamında güçlü bir kadın girişimci olmanın ve genç girişimciler yetiştirmenin önemini vurguladı. Türkiye-Çin arasında yaptığı köprü misyonu ile milyarlarca dolarlık yatırımları ülkemize getiren Bayram, ilk günkü heyecanla yoluna devam ettiğini vurguladı. Songül Bayram

Küçük büyük demeden girişimin her alanında gençleri desteklediğini ifade eden Bayram, onların heyecanlarını ve gözlerindeki enerjiyi gördüğünü, o ışıklarını kaybetmemeleri için onları desteklediğini söyledi. Tekstil alanında geliştirdiği Fourvera markasını yanındaki genç girişimci kadınlarla birlikte bir kurumsal sosyal proje olarak sürdüren Songül Bayram, onların çalışma azmi ve isteği, bu ülkenin yaşam enerjisidir dedi.

Songül Bayram Songül Bayram Kimdir Songül Bayram Haberleri

Kaynak: MOR GROUP Halkla İlişkiler