ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde, kadın sürücünün kullandığı otomobil kontrolden çıkarak çocukların arasına daldı. Kazada, 3 çocuk, 5 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Kirmanlı Mahallesi Kirmanlı Cami Mevkisi’nde meydana geldi. 37 yaşındaki Safiye Zengin idaresindeki 67 SF 658 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak oyun oynayan çocukların arasına daldı. Kazada, duvara çarparak durabilen otomobildeki sürücü Safiye Zengin ve beraberindeki nişanlısı Ferat Kadak ile çarptığı çocuklardan 8 yaşındaki Efe Külcü, 10 yaşındaki Mehmet Yıldırım ile kardeşi 5 yaşındaki Azat Yıldırım yaralandı.

15 yaşındaki Eda Külcü, otomobil ile duvar arasında sıkışan kardeşi Efe Külcü'nün başından bir an olsun ayrılmadı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polisin yaptığı araştırmada otomobilin Ferat Kadak’a ait olduğu ortaya çıktı. Nişanlı çift ile çocukların tedavi altına alındığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.