Kadın Yelek Modelleri

Hem mevsimlik hem de kışlık modellere sahip olan kadın yelek her yaştaki kadına uygun ürünler sunar. Havanın ılık ya da soğuk olduğu bahar aylarında pelüş, şişme gibi yelekler dar kollu ya da gömlek tipi ürünlerin üzerine tercih edilir. Kış ayları için örme kumaş ve triko kumaştan üretilmiş yelekler de sık tercih edilir.

Ayrıca kadın yelek modelleri her mevsime özel koleksiyonlar sunar. Yaz günleri için çok ince kumaşlardan üretilir. Pantolon, eşofman altları, etekler gibi her kıyafetin üzerine uyar. Evde giyilmesinin yanında günlük yaşamda da giyilebilir. Spor tarzlara uygun kadın yelek modelleri yanında klasik giyime uygun modeller vardır.

Göz Alıcı Kadın Yelekleri

Tayt ve dar kesim pantolon giymeyi seven fakat bunlarla rahat edemeyenler için uzun kesim yelekler can kurtarıcıdır. Sade tarzı olanlar için sade modeller daha gösterişi sevenler için gösterişli modeller vardır. Her tarza uygun kadın modelleri renk renk ve çeşit çeşittir. En yeni kadın yelek modelleri için https://www.sementa.com/kadin-yelek sayfasını ziyaret edebilirsiniz.