İstanbul'un Kağıthane ilçesinde gerçekleşen olayda, Halit Ş. sabah uyandığında pantolonunun ütülenmediğini görünce eşini uyurken tabanca ile başından vurdu. Olay sonrasında pişman olan koca, yaralanan eşine acil servisin numarasını sordu.

Acil servis numarasının 112 olduğunu yaralı eşinden öğrenen koca, "eşimi silah ile vurdum, acel gelin" diye yardım istedi. 

İddanameye göre olay şöyle gelişti;

Halit Ş. pantolonunun ütülenmediğini fark edince eşini uyandırmak istedi. Uyumakta olan eşine sinirlenen koca silahına davrandı. Kısa bir süre sonra yaptığından pişman olup acil servisi aramak isteyen koca yaralı eşine "Acil servisin numarası kaçtı" diye sordu. "112" diye cevap alınca hattı arayıp "Ben karımı silahla vurdum, çok acele gelin" dedi. Sabah'ın haberine göre; bir süre sonra gelen ambulans Sevinç Ş.'yi hastaneye kaldırdı. Akciğerinden yaralanan kadın eşinden şikâyetçi oldu

Eşin şikayeti sonrasında gözaltına alınan koca "kaza ile oldu" ifadesinde bulundu. Şüpheli hakkında 'eşi kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'gönüllü vazgeçme nedeniyle suçun nitelikli yaralamaya dönüşmesi' suçları kapsamında iddianame düzenlendi. Halit Ş. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıkacak.