Kaliteli ürünler ile yapılan şemsiye türleri uzun süre zarar görmeden kullanım imkanı sunar. Çeşitli türden şemsiye üretimleri yapılmaktadır. Ayrıca çeşitli renk seçenekleri de mevcuttur. İster el şemsiyesi, isterseniz de bahçe şemsiyesi alımı yapabilirsiniz. Garantisi bulunan mega şemsiye ve bahçe şemsiyesini uzun ömürlü kullanma imkanı sunulmaktadır.
Mega Şemsiye
Tevalli Parasol's Manuel içerikli olan mega şemsiye isteğe bağlı olarak ayarlanabilen bir şemsiyedir. Beyaz, yeşil ve kahverengi renk seçeneklerine sahiptir. Boyutlarına göre 4'lü, 5'li veya 6'lı boyutlarda mega şemsiye seçenekleri mevcuttur. Bu seçeneklere göre boyut ayarlaması yapılmaktadır. Teleskopik şemsiyenin yanı sıra, yandan ayarlanabilir şemsiyeler ve lambalı şemsiyeler de bulunmaktadır.
Bahçe Şemsiyesi
Bahçe ve plaj şemsiyesi olarak kullanılan 120/10 ve 100/10 boyutlarında bahçe şemşiyesi bulunmaktadır. Ayrıca bahçe şemşiyesi standart veya lüks türlerine sahiptir. Boyutları ayarlanabilen ve manuel seçeneklere sahip olan şemsiyelerin fiyatları türlerine göre değişiklik göstermektedir.
Renkli El Şemsiyeleri
El şemsiye seçenekleri arasında erkekler ve bayanlara göre şemsiye seçenekleri bulunmaktadır. Yarasa model, mikro model ve oto model şemsiye türleri çeşitli renklerde üretimlere sahiptir. Geniş bir çapa sahip olan solid mini şemsiyeler ve oto, mini oto şemsiyeler bulunmaktadır. Şemsiyelerin uzun oto çeşitlerinin, telli oto veya askılı oto çeşitleri mevcuttur. Yarasa oto ve fulmatik oto şemsiye çeşitleri ise kolay katlanabilir yapılarından dolayı oldukça tercih edilmektedir.