Hadise, 14 Ocak'ta sabah saatlerinde Adana Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde alana geldi. Sabah konutlarından çıkan yurttaşlar, lüks sitenin otoparkında hareketsiz uyuyan bayanı görüp, polisi aradı.

kadın

Gelen polis ekiplerinin yaptığı hakimiyette, kadının hayatını yitirdiği saptandı. Cesedin Perihan Büyükbayram'a 44 ait olduğunu tanımlayan takımlar, kadının yakınlarına erişti. Eşiyle beraber tavukçuluk işletmesi olan Büyükbayram'ın, arabasını yol kenarına park ederek sitenin bahçesine girdiği ortaya çıktı.

2

EŞİ GÖZYAŞLARINI YAKALAYAMADI

Hadise yerine gelen Cüneyt Büyükbayram ise eşinin cansız vücudunu görünce gözyaşlarını yakalayamadı.

5

'KARDEŞİMİN BURADA NE İŞİ VAR?'

Kardeşinin can verdiği bilen ablası Aylin ise, sitenin duvarına dayanarak, "Kardeşimin burada ne işi var. Buralar bizim hiç öğrenmediğimiz bir mahalle. Bu apartmanda hiç kimseyi tanımıyoruz" diyerek gözyaşı dökmüştü.

Hadise yerinde yapılan tahlilin ardından Perihan Büyükbayram'ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Müessesesinin morguna götürülüp daha sonra ailesi tarafından toprağa verildi.

6

İNTİHAR ANEKDOTU BULUNDU

Vakanın ardından soruşturmayı genişleten Cinayet Ofis Amirliği takımları, Büyükbayram'ın üzerinde ailesine ve eşine yazılmış intihar anekdotu buldu.

'KANSER OLDUĞUMU BİLDİM'

Büyükbayram'ın polise vefatından kimsenin mesul olmadığını, ailesine ve eşine de "kanser olduğumu bildim kimseye acı sürükletmek istemiyorum" yazdığı bilinmişti.

7

KİMSE ÖĞRENMİYORDU

Bir zaman evvel kanser teşhisi konulan Büyükbayram'ın, geldiği sitede intihar ettiği ortaya çıktı. 2 çocuk annesi Büyükbayram'ın ailesinden hiç kimsenin kanser olduğunu öğrenmediği ortaya çıktı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Büyükbayram'ın, hadise günü arabasını intihar edeceği binanın caddesine park ettiği, daha sonra vasıtasını kilitleyip yürüdüğünü gösteren son görüntüleri ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. İHA